Ο πανικός ΝΔ – ΚΙΝΑΛ αυξάνει, το δικαστήριο έρχεται

Ο πανικός ΝΔ – ΚΙΝΑΛ αυξάνει, το δικαστήριο έρχεται

Η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου σε συνάρτηση πάντα με το σκάνδαλο Novartis έχει φτάσει στην προ κρίσιμη φάση της.

Καλούνται να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Τα πρόσωπα δηλαδή που με τις μαρτυρίες τους αποδεικνύουν την εμπλοκή πολιτικών προσώπων από τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ στο σκάνδαλο στο οποίο οφείλεται σε σημαντικό βαθμό η επιβολή των μνημονίων και η κατά 25% μείωση του ΑΕΠ της Ελλάδας.

Το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο ελληνικός λαός από την καταλήστευση των οικονομικών του πόρων αποδεικνύει και τη μανία των καταγγελλόμενων προσώπων να θέλουν να βγάλουν τον χαρακτηρισμό του προστατευόμενου από τους μάρτυρες κατηγορίας.

Θέλουν να τους φοβίσουν, να τους απαξιώσουν, να τους ξεφτιλίσουν αυτούς και τις οικογένειές τους και να τους καταστήσουν αναξιόπιστους στην κοινή γνώμη, ώστε όχι μόνο οι ίδιοι και άλλοι πιθανόν που θα θέλουν να καταγγείλουν σκάνδαλα, ατασθαλίες και διαφθορά να μην τολμήσουν να το κάνουν.

Παραβιάζουν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ με την κάλυψη Μητσοτάκη και Τασούλα ωμά τα διακριτά όρια των εξουσιών για να καλύψουν το σκάνδαλο, αποσυναρμολογώντας το κράτος δικαίου γιατί γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν κάνει.

Θα φτάσουν μέχρι το τέλος χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτουν στο βαθύ κράτος που δεκαετίες έχουν στήσει .

Ο πρωθυπουργός μάλιστα φοβούμενος ότι ο Σαμαράς, στου οποίου την κυβέρνηση ανήκε το σύνολο σχεδόν των κατηγορούμενων, θα τον ρίξει όπως έριξε και τον πατέρα του, πρωτοστατεί στην προσπάθεια αποκάλυψης των προστατευόμενων μαρτύρων.

Δυστυχώς όμως για αυτούς κάποιοι αντιστέκονται. Και δεν εννοούμε μόνο τους βουλευτές και τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Από όλες πλέον τις πολιτικές παρατάξεις έχουν αρχίσει να ακούγονται φωνές έντονης διαμαρτυρίας για την προσπάθεια αποκάλυψης των προστατευόμενων μαρτύρων με σκοπό να κουκουλωθεί το σκάνδαλο και να μην τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Όσο περνούν οι ημέρες και δεν πετυχαίνεται ο σκοπός τους, τόσο ο πανικός τους μεγαλώνει διότι πλέον βλέπουν μπροστά τους το εδώλιο του κατηγορουμένου και την πολιτική τους εξαφάνιση.

Γιατί ο ελληνικός λαός μπορεί να ανέχεται πολλά αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει ποιοι τον μεταχειρίστηκαν για να πλουτίσουν ρίχνοντάς τον στη φτώχεια και τη μιζέρια.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter