Ο Πάνος Καμμένος έτοιμος για όλα, με βέλη ενάντια σε όποιον τον εμπλέκει

Ο Πάνος Καμμένος έτοιμος για όλα, με βέλη ενάντια σε όποιον τον εμπλέκει

Πολλαπλές πολιτικές «γωνίες» είχαν οι τοποθετήσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στη μεγάλης διάρκειας συνέντευξη τύπου που έδωσε το πρωϊ της Πέμπτης (2.7.2020) στα γραφεία του κόμματός του.

«Δεν θα ανεχθώ συμπεριφορές που αφήνουν υπονοούμενα ή προσπαθούν να με μπλέξουν σε θέματα που δεν έχω καμμιά σχέση», ανέφερε μετ΄επιτάσεως ο Πάνος Καμμένος. Αυτή είναι η κεντρική γραμμή που ακολούθησε, στο πλαίσιο της επιχειρηματολογίας του για «στοχοποίησή» του, με επίκεντρο τη δημοσιοποίηση καταγγελιών που τον φέρουν να είχε διάλογο με τον πρώην αναπληρωτή Δημήτρη Παπαγγελόπουλο , στο Μαξίμου, επί συγκυβέρνησης ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ, για να επηρεάσει δικαστικούς εις βάρος του εκδότη των «Παραπολιτικών». 

Παράλληλα, είναι εμφανές ότι επιχείρησε να βγάλει πλήρως από το «κάδρο» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Είναι αξιοσημείωτο ότι ανέφερε πολλάκις ότι διάλογος ενώπιον του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δεν έγινε, «ούτε διάλογος για αυτά τα θέματα με κανέναν». Ο Πάνος Καμμένος επέμεινε ότι ο ίδιος δεν έχει καμμιά σχέση με όλα αυτά, προβάλλοντας ότι στοχοποιείται από εκείνους που έχουν δικές δικαστικές υποθέσεις . Παράλληλα, όμως πρόσθεσε ότι υπάρχουν «πρόθυμοι» πολιτικοί να αναδείξουν τις καταγγελίες σε βάρος του…

Παρουσίασε την αρνητική απάντηση που έλαβε από την εισαγγελία διαφθοράς όταν ζήτησε (23.6.2020) τα αντίγραφα δικογραφίας για υπόθεση διαφθοράς αστυνομικών , για να αναδείξει ότι οι αιτούντες δεν είχαν εμπλοκή ούτε είχαν κληθεί για έρευνα στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για οποιοδήποτε αδίκημα που να αφορά τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο ή τη σύζυγό του. Μάλιστα, θέλοντας να αποδομήσει τις καταγγελίες εναντίον του, σημείωσε ότι οι διάλογοι αυτοί εμφανίζονται το 2017, αν και η δικογραφία είχε σχηματισθεί το 2016.

Σημείωσε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν , μετα και το έγγραφο της εισαγγελίας Διαφθοράς, να εμπλέξει αυτόν και την οικογένειά του.

Μίλησε για στοχοποίησή του από εκείνους που έχουν ανοιχτά δικαστικά μέτωπα (Noor1 κλπ) για να αποπροσανατολίσουν τα ζητήματα ενώ αναφέρθηκε στο ότι υπάρχουν υποθέσεις που ανέδειξε ο ίδιος, όπως τις χρηματοδοτήσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ κ.ά.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για διαλόγους του με Παπαγγελόπουλο, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, για επηρεασμό της δικαιοσύνης, επέμεινε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν εμπλέκεται πουθενά. Τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας λειτουργεί θεσμικά και δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνονται μπροστά του τέτοιες συζητήσεις. Κάλεσε μάλιστα τον Παπαγγελόπουλο να μιλήσει επί της ουσίας. Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε θετικά για τον τέως προϊσταμένο της Εισαγγελίας Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στις καταγγελίες. σημειώνοντας ότι ασκεί τα καθήκοντά του με θεσμικό τρόπο.

Παράλληλα, είναι αξιοσημείωτο ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος συνέδεσε την υπόθεση των επίμαχων καταγγελιών και με τα εξελίξεις στα εθνικά θέματα, αφήνοντας αιχμές για διολίσθηση σε θέσεις που οδηγούν σε υποχωρήσεις την ελληνική πλευρά για κυριαρχικά δικαιώματά της…

Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη Καμμένου για σχέσεις Μαρινάκη – Παπαχρήστου (Photos – Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter