Ο Πάνος Παναγωτόπουλος συνεχίζει τον… προεκλογικό αγώνα και τις χυδαιότητες κατά ΣΥΡΙΖΑ! (Video)

Ο Πάνος Παναγωτόπουλος συνεχίζει τον… προεκλογικό αγώνα και τις χυδαιότητες κατά ΣΥΡΙΖΑ! (Video)

Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ., Πάνος Παναγιωτόπουλος, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1, συνέχισε τις προεκλογικές κραυγές του κόμματός του και τις χυδαιότητες κατά του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την οργή του Δημήτρη Τζανακόπουλο. Ο κ. Παναγωτόπουλος προσπάθησε μάλιστα με κραυγές να υπερασπιστεί την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Όλα για την καρέκλα, ελάχιστα για την πατρίδα, παραχωρήσεις στο μέγιστο» φώναζε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ξεχνώντας πως η νυν κυβέρνηση έχει χάσει τη μπάλα στην εξωτερική πολιτική… ενώ υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών.

Μίλησε μάλιστα για επιζήμιες κινήσεις σε βάρος της χώρας – αναφερόμενος και στη Συμφωνία των Πρεσπών- ξεχνώντας πως η ΝΔ ξέχασε και τις προεκλογικές ρητορείες για το Μάτι – για το οποίο φταίει πλέον η κλιματική αλλαγή – αλλά και για τη Συμφωνία των Πρεσπών… 

Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ., μιλώντας για τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα της τουρκικής εισβολής στη Συρία και για τις δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Γενς Στόλτενμπεργκ, ξέσπασε σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, λέγοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε χοντρά, με σαφήνεια, τα είπε όλα. Ουσιαστική εξωτερική πολιτική και χωρίς αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ να τα δώσει δηλαδή όλα για την καρέκλα και να πάρει ελάχιστα για τη χώρα».

Ξέχασε βέβαια πως όλα αυτά ο κ. Μητσοτάκης τα είπε κατόπιν της έντονης κριτικής που άσκησε εναντίον του η Αξιωματική Αντιπολίτευση! 

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δ. Τζανακόπουλου, ο οποίος επαναλάμβανε πολλές φορές τη λέξη «ντροπή», απαντώντας «παίζετε θέατρο». Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος συνεχίζοντας τη χυδαία επίθεση ανέφερε: «Τόσα χρόνια θέατρο παίζατε εσείς που ξεκινήσατε από Κνίτες για να μετατραπείτε σε εντολοδόχους των ξένων συμμάχων».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντούσε χωρίς να ακούγεται παρά τις εκκλήσεις των παρουσιαστών: «Συμμαζευτείτε, συμμαζευτείτε, ήσασταν υπουργός στην κυβέρνηση που χρεωκόπησε τη χώρα και τολμάτε να μιλάτε εσείς; Αν είναι δυνατόν».

https://www.facebook.com/left.gr/videos/445451859653865/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter