Ο ΠΑΟ «καθάρισε» και τον Αρη και έκανε το «9 στα 9» στην Σούπερ Λίγκα 1

Ο ΠΑΟ «καθάρισε» και τον Αρη και έκανε το «9 στα 9» στην Σούπερ Λίγκα 1

«Τρένο» ο Παναθηναϊκός στην Σούπερ Λίγκα 1, νίκησε 1-0 τον Αρη στην Λεωφόρο και έκανε το «9 στα 9» στο πρωτάθλημα. Το γκολ που έκρινε το «τρίποντο» πέτυχε στο 92’ ο Σπόραρ με κεφαλιά.

Οι πράσινοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και έχασαν ευκαιρίες με τους Τσέριν (2’), Ιωαννίδη (9’) και Μπερνάρντ (12’), αλλά δεν μπόρεσαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους.

Στην συνέχεια οι κίτρινοι ισορρόπησαν και έβγαιναν στην κόντρα χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Ιτούρμπε (15’ και 17’).

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν άλλη μία φάση στο πρώτο ημίχρονο με τον Βέρμπιτς (22΄), αλλά γκολ δεν σημειώθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε αρκετές διακοπές και οι πράσινοι σκόραραν στο 67’ με τον Μπερνάρντ, όμως το γκολ δεν μέτρησε για φάουλ, μετά από εξέταση του VAR, του Βέρμπιτς σε αμυνόμενο.

Ο Αϊτόρ μπήκε αλλαγή στο 79’, αλλά τραυματίστηκε στο 83’ και έγινε αλλαγή. Αυτή είναι μεγάλη απώλεια για το τριφύλλι, καθώς ο Ισπανός είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ολα έδειχναν πως το ντέρμπι θα τελείωνε ισόπαλο χωρίς γκολ, αλλά ο Σπόραρ είχε δαφορετική άποψη και με το γκολ στο 92’ έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. O προπονητής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε: «Οι φίλαθλοι που ήταν εδώ και ο παλμός που είχαν μας κράτησαν στο παιχνίδι. Δεν το λέω αυτό επειδή θέλω να είμαι καλός μαζί τους, αλλά επειδή ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στα 90′ μας έσπρωχνε ο κόσμος και για αυτό κερδίσαμε σήμερα, μας βοήθησαν πάρα πολύ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, δεν έχουμε συζητήσει το ρεκόρ, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε. Είναι δύσκολο, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να αντέξουμε την πίεση».

Ο Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο) στο 96’ απέβαλε τον Πάλμα και έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σένκεφελντ, Πέρεθ, Μπρινιόλι, Ματέο Γκαρσία, Ετέμπο, Ιτούρμπε. Κουέστα, Ουντομπάτζο.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ (79’ Τσοκάι), Βέρμπιτς, Παλάσιος (79’ Αϊτόρ, 83’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (63’ Σπόραρ).

Αρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Εμπακατά (80’ Ντιόπ), Ενκουλού, Φαμπιάνο, Νταμπό, Ματέο Γκαρσία (91’ Πρίισμαν), Ιτούρμπε (63’ Γκρέι), Ετέμπο, Μαζικού, Ζερβινιό (63’ Πάλμα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter