Ο ΠΑΟ νίκησε 1-0 τη Φένλο, αλλά έχασε Μπουζούκη

Ο ΠΑΟ νίκησε 1-0 τη Φένλο, αλλά έχασε Μπουζούκη

Το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Φένλο άφησε πίσω του «πληγές», αφού τραυματίστηκε ο καλύτερος μέσος της ομάδας, ο Γιάννης Μπουζούκης. Οι «πράσινοι» νίκησαν 1-0 την ολλανδική ομάδα με εκπληκτικό γκολ του Καμπετσή (85), όμως στο 21’ ο Γιάνσεν «κλάδεψε» τον διεθνή άσο του «τριφυλλιού», τον έστειλε στα αποδυτήρια και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει ΄δυο – τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Στα αξιοσημείωτα του ματς συγκαταλέγεται το ντεμπούτο των Ζαχίντ και Νούνες, με τον πρώτο να είναι βασικός και τον δεύτερο να περνάει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός. «Ο Ζαχίντ είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική. Είναι σημαντικό να ενσωματώνονται οι νέοι παίκτες. Ο Ζοάο είναι και έξυπνος και καλός με τη μπάλα στα πόδια. Πέρυσι δεν είχαμε βάθος και όταν άνοιξε το ρόστερ είχαμε προβλήματα γιατί τα νέα παιδιά θέλουν χρόνο οπότε το βασικό είναι να υπάρχουν 18-20 παίκτες», δήλωσε μετά το φιλικό ο Γιώργος Δώνης.

Φένλο : Κίρσμπαουμ, Παχονικ (46’ Σάιμαν), Γιάνσεν (46’ Ντέκερ, 69’ Φαν Μπρούγκεν), Σέφερ (46’ Κουμ), Ρέσελερ (87’ Φαν Ντάικ), Ποστ, Νόιντεκερ, Λίντορστ, Ράιτ, Σοριάνο (46’ Οπόκου), Φαν Όιγεν (60’ Σινκλέρ).

Παναθηναϊκός : Διούδης (46’ Κότσαρης), Θεοχάρης (46’ Γιόχανσον), Κολοβέτσιος (46’ Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (46’ Νούνες), Ινσούα (46’ Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (46’ Σερπέζης), Μπουζούκης (26’ Δώνης), Ζαχίντ (46’ Εμμανουηλίδης), Κολοβός (69’ Αθανασακόπουλος), Βέργος (46’ Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Χατζηγιοβάνης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter