Ο ΠΑΟ νίκησε 2-1 τον Αγιαξ

Ο ΠΑΟ νίκησε 2-1 τον Αγιαξ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι πράσινοι μετά τη Φέγενορντ νίκησαν και τον Άγιαξ (2-1) δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη στο φιλικό που διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ ήταν εξαιρετική επιθετικά έχοντας και πάλι αρκετά υψηλά ποσοστά στην ολοκλήρωση των φάσεων που δημιούργησε με τον Μακέντα να σκοράρει δύο φορές.

Στο 10’ ο Χατζηγιοβάνης σέντραρε και ο Ιταλός φορ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 25’ ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Φαν Ντε Μπεκ και ισοφάρισε για τον Άγιαξ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, μετά από φάουλ του Μπουζούκη από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Μακέντα κι αυτός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΑΓΙΑΞ: Βαρέλα, Φέλτμαν, Σουρς, Μπλιντ (82′ Τέιλορ), Ντεστ, Φαν Ντε Μπεκ (87′ Γένσεν), Μάριν (71′ Γκράβενμπερχ), Έτινχ (56′ Μαρτίνες), Τάντιτς, Ντόλμπεργκ (82 Ντανίλο), Πρόμες (82′ Τραορέ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46′ Κότσαρης), Γιόχανσον (75′ Αποστολάκης), Ινσούα (84′ Ζαγαρίτης), Κολοβέτσιος (84′ Θεοχάρης), Πούγγουρας (91′ Σερπέζης), Κουρμπέλης (78′ Αλεξανδρόπουλος), Δώνης (91′ Καμπετσής), Μπουζούκης (78′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (71′ Μαυρομμάτης), Χατζηθεοδωρίδης (63′ Βέργος), Μακέντα (61′ Κολοβός).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter