Ο ΠΑΟ νίκησε στα Πηγάδια την Ξάνθη, ανέβηκε στην 4η θέση

Ο ΠΑΟ νίκησε στα Πηγάδια την Ξάνθη, ανέβηκε στην 4η θέση

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα, επικράτησε με 1-0 και ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Οι πράσινοι πέτυχαν στο 50’ το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Ο Ζαχίντ τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Μακέντα ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

«Αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, έγινε ένα παιχνίδι κλειστό με λίγες φάσεις και το διαχειριστήκαμε καλά αμυντικά. Ηταν σημαντικό να πάρουμε τους βαθμούς για να είμαστε στην 4η θέση. Η πρόκριση στο κύπελλο και η σημερινή νίκη θα μας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού Γιώργο Δώνης, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απόδοση που είχαν οι δύο νεοφερμένοι,

Ανουάρ και Νάγκι: «Είναι ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις. Ο Ανουάρ είναι ένα παιδί με αρκετές συμμετοχές στην Ισπανία και με πολλές δυνάμεις. Ο Νάγκι έχει στοιχεία που μας λείπουν. Όσο έρχονται ποδοσφαιριστές καλύτεροι, θα κάνουν καλύτερους και όσους είναι ήδη στην ομάδα».

H Ξάνθη ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολή του Μπαριέντος στο 89’.

Ξάνθη: Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς, Στάρτζεον (58’ Τζουρίτσκοβιτς), Εντουάρντο (72’ Φοσέ), Σόσα (53’ Μπαριέντος), Κάστρο.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Ανουάρ, Δώνης, Μπεκ (73’ Νάγκι), Ζαχίντ (84’ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηγιοβάνης (67’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter