Ο ΠΑΟ «ζωγράφιζε» στο β’ μέρος, νίκησε με 2-0 τον Αρη

Ο ΠΑΟ «ζωγράφιζε» στο β’ μέρος, νίκησε με 2-0 τον Αρη

O Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του με τον Αρη, αλλά στο δεύτερο ανέβασε στροφές και με σκόρερ τους Δώνη (62΄), Ινσούα (74’) επικράτησε με 2-0.

 Αυτή ήταν η 12η νίκη για τους «πράσινους», οι οποίοι δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη πεντάδα (τους έχει επιβληθεί συνολική ποινή -9 βαθμών) και να «σβήσουν» την ποινή αποκλεισμού που τους έχει επιβάλει η UEFA.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που διανύει περίοδο φόρμας, ενώ η ατμόσφαιρα σε ένα ματς χωρίς θεατές δεν προκαλεί τους ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική μας, ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης, ενώ ο κόουτς του Αρη, Σάββας Παντελίδης, είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Όσες φορές κι αν είχαμε τη μπάλα, δεν είχαμε σωστές επιλογές. Θεωρώ ότι ήμασταν άνευροι, μοιάζαμε με το γήπεδο, που ήταν άδειο». Ο Αρης είχε δοκάρι με τον Μαρτίνες (23’), ενώ το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού είναι από τα ομορφότερα που έχουν σημειωθεί φέτος. Ο Οικονόμου έκανε κάθετη πάσα στην αριστερή πλευρά, ο Ινσούα άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και κάτοχος της έγινε ο Αλτμαν. 

Ο Ισραηλινός έδωσε και πάλι τη μπάλα στον Ινσούα μέσα στην περιοχή του Αρη και ο Αργεντινός με πανέμορφο σκαφτό σουτ νίκησε τον Κουέστα.

O Σκουλάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πούγγουρα, Μακέντα, Διούδη, Ινσούα, Βαλεριάνο και Λάρσον.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Κάτσε, Δώνης (63′ Άλτμαν), Χατζηγιοβάνης (77′ Καμπετσής), Μακέντα (86′ Εμμανουηλίδης).

Άρης: Κουέστα, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Ρόουζ, Κορχούτ, Σιώπης, Μπάσα (65′ Ματίγια), Γκαρσία (80′ Γιουνές), Μαρτίνες (65′ Φετφατζίδης), Λάρσον, Ντιγκινί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter