Ο ΠΑΟΚ αγκαλιά με τον τίτλο, νίκησε 3-0 την Λαμία

Ο ΠΑΟΚ αγκαλιά με τον τίτλο, νίκησε 3-0 την Λαμία

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία με 3-0 (34′ Ενρίκε, 78′ Σάχοβ, 83′ Μπίσεσβαρ) και πλέον ψάχνει ένα «τρίποντο» για να κλειδώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Και την επόμενη βδομάδα θα είμαστε πρωταθλητές», τραγουδούσαν οι φίλαθλοι του Δικέφαλου στην κατάμεστη Τούμπα με την ομάδα τους να φτάνει στην 24η νίκη στην Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν πάντως δύσκολα στον ΠΑΟΚ και βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση στο 58′ με τον Ασουμπρέ, αλλά ο Βιεϊρίνια έδιωξε την μπάλα πάνω από τη γραμμή της εστίας του Πασχαλάκη. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα, έφτασαν στο ευρύ 3-0 και πλέον αυτό που θέλουν είναι νίκη στην Λάρισα. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Λαμία είναι μία καλή ομάδα με σωστή αμυντική και επιθετική τακτική. Έπρεπε να έχουμε υπομονή που μας έλειπε στην αρχή. Βήμα βήμα η ποιότητα μας φάνηκε και αυτό έκανε τη διαφορά», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ρ. Λουτσέσκου, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας: «Σημαίνει πολλά για εμένα αυτή η συμπεριφορά, είναι βαθιά συναισθήματα αυτά για εμένα».

O προπονητής της Λαμίας Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι «ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ και κέρδισε δίκαια. Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, ειδικότερα στο πρώτο μέρος θεωρώ πως πήγαμε καλά, προσπαθήσαμε με όπλο την αμυντική λειτουργία να πιέσουμε την δεύτερη μπάλα. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα τέρμα, στο δεύτερο μέρος κομβικό σημείο ήταν η κεφαλιά του Ασούμπρε.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τεράστια βήματα μπροστά, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια, γιατί βλέποντας από το γήπεδο την εικόνα του κόσμου και την συμπεριφορά τους, θεωρώ πως πλέον είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ».

Ο διαιτητής Γ. Τάσης (Ηπείρου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπερτόγλιο, Ασίγκμπα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Ολιβέιρα, Ενρίκε (74′ Μίσιτς), Πέλκας (60′ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (64′ Σβιντέρσκι).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Ασίγκμπα (84′ Καραγκούνης), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο (64′ Μπλάζιτς), Ρόμανιτς, Μπερτόγλιο, Ασούμπρε, Μπαράλες (74′ Τσούκαλος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter