Ο ΠΑΟΚ ακόμα ελπίζει!

Ο ΠΑΟΚ ακόμα ελπίζει!

Αν και το φετινό σερί του ΠΑΟΚ στην φάση των ομίλων είναι το πλέον αρνητικό, με μια μόλις νίκη στα 5 παιχνίδια που έδωσε ως τώρα, εν τούτοις στην Θεσσαλονίκη εξακολουθούν να βλέπουν την “φωτεινή πλευρά του φεγγαριού” και να καταστρώνουν σχέδια πρόκρισης για την φάση των “32” αν πάνε καλά οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής. 

Και βέβαια είναι πιθανό να συμβούν έτσι όπως τα σκέφτονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δηλαδή νίκη επί της ΜΠΑΤΕ και παράλληλα νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι, αλλά αν δεν συμβεί αυτό ακριβώς το σενάριο, τότε ο ΠΑΟΚ θα μείνει με την πίκρα του ημιτελούς σχεδιασμού και την ανάμνηση μιάς πρόκρισης που θα μπορούσε να είχε κερδηθεί ήδη από τώρα.

Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης έχει “σφυγμό” παρά το βαρύ 4-0 της χθεσινής ήττας του στο Λονδίνο, λόγω της ευρείας σε έκταση νίκη του (4-1) επί της ΜΠΑΤΕ στο Μπορίσοφ και αυτή η συγκομιδή μπορεί να τον αναδείξει καλύτερο στην τριπλή ισοβαθμία με τους εκπροσώπους Ουγγαρίας και Λευκορωσίας στον ίδιο όμιλο.

Χθες στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ έχει ένα τεράστιο ελαφρυντικό με την πρόωρη αποβολή του Ουκρανού Χατσερίντι που εγκατέλειψε το παιχνίδι μόλις στο 7ο λεπτό, αλλά πέραν αυτής της ευλογοφανούς δικαιολογίας υπάρχουν τα πολλά λάθη που έκαναν βασικοί από τους παίκτες του, αλλά και μια ανεξήγητη επιλογή παικτών που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ταυτόχρονη παρουσία ποδοσφαιριστών σαν τους Χατσερίντι, Σάκχοφ και Ελ Καντουρί, έκανε την ομάδα πιο αργή από τα συνήθη και όταν απέναντι του ο Δικέφαλος έχει μια ομάδα με “υπερηχητική” ταχύτητα σαν την Τσέλσι, τότε το λάθος και το γκολ είναι αναπόφευκτα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχοντας την σκέψη του και στον αγώνα της Δευτέρας στην Λαμία, επιχείρησε να διαχειριστεί το ρόστερ του αλλά η Τσέλσι του Σάρι είναι ομάδα που δεν συγχωρεί. Μπήκε επιθετικά και σε διάστημα δεκαλέπτου (27′- 37′) σμπαράλιασε τον ΠΑΟΚ με δυο γκολ του Γάλλου Ζιρού κι ένα δοκάρι του Χόντσον Οντόι. Αυτός ο τελευταίος ήταν ο κορυφαίος της βρετανικής ομάδας, που μπορεί να μην έπαιξε με όλα τα αστέρια της όπως οι Εντέν Αζάρ, Νταβίντ Λουϊζ και Καντέ, αλλά είχε τέτοιες επίλογές στην διάθεση του προπονητή Μαουρίτσιο Σάρι, που κάλλιστα θα μπορούσε να “ντύσει” δυο εξαιρετικές ομάδες.

Ετσι με όσα συνέβησαν εδώ και μερικούς μήνες, ο ΠΑΟΚ πάει σαν αουτσάϊντερ στο παιχνίδι της 13ης Δεκεμβρίου αλλά η ρήση πως “η ελπίδα πεθαίνει τελευταία” είναι στα χείλη των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter