O ΠΑΟΚ άλωσε το Φάληρο (2-1) και άφησε τον Ολυμπιακό στο -10 από την κορυφή

O ΠΑΟΚ άλωσε το Φάληρο (2-1) και άφησε τον Ολυμπιακό στο -10 από την κορυφή

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφήνοντας τους ερυθρόλευκους 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Το ντέρμπι είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του και ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 8’ με αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι ισορρόπησαν και πίεζαν για την ισοφάριση, χάνοντας ευκαιρίες με τους Γκάρι (23’) και Ρέαμπτσιουκ (34’). Το 1-1 έγινε στο 37’. Ο Ρέαμπτσιουκ έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Δικέφαλου και ο Χάμες με εντυπωσιακή κεφαλιά νίκησε τον Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, «παγώνοντας» για δεύτερη φορά το «Γ. Καραϊσκάκης» στο 56’ με δυνατό σουτ του Νάρεϊ (2-1). Οι γηπεδούχοι στο 88’ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Ελ Αραμπί.

«Είναι πολύ κακό αποτέλεσμα. Αξίζαμε κάτι καλύτερο, ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή και το πληρώσαμε. Πάντα υπάρχουν πιθανότητες και αν πιστέψουμε στο τι μπορούμε να κάνουμε κάτι θα καταφέρουμε, αλλά δε μπορούμε να χάνουμε παιχνίδια όπως σήμερα», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πλευρά του είπε: «Το παιχνίδι πήγε όπως το περίμενα. Ελέγξαμε το ματς. Κάναμε κάποια λάθη, οπισθοχωρήσαμε, αντέξαμε στην πίεση, ισορροπήσαμε την κατάσταση και παίξαμε καλύτερα στη συνέχεια. Είναι μια νίκη που αξίζαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο».

Στην συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στη διαιτησία και συγκεκριμένα στη φάση του 61’ όπου αρχικά δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπα στον Ολιβέιρα, το οποίο τελικά πήρε πίσω ο ρέφερι όταν έκανε χρήση του VAR: « Δεν είχε δοθεί πέναλτι σε εμάς σε προηγούμενο παιχνίδι, σήμερα αυτό ήταν 10 φορές περισσότερο πέναλτι. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται με το VAR. Έχω δει διαλέξεις διαιτητών από την Ομοσπονδία. Δίνονται πέναλτι που είναι ντροπιαστικά. Ξέχασα να μιλήσω για το πέναλτι στον Κωνσταντέλια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο στη συνέχεια πήρε πίσω το VAR. Δίνονται πολύ χειρότερα πέναλτι στις ομάδες της Αθήνας».

Ο Τρεϊμάνις (Λετονία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους

Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Ντάντας, Κοτάρσκι, Σβαμπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Μπα (84’ Ουί Τζο), Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά (65’ Μασούρας), Χουάνγκ Ίνμπομ, Χάμες Ροντρίγκες (71’ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (71’ Εκ Αραμπί), Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντάντας (90’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Αουγκούστο (85’ Σοάρες), Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter