Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει τακτικούς δικαστές – Τρεις ΠΑΕ άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής του

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει τακτικούς δικαστές – Τρεις ΠΑΕ άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής του

Ο ΠΑΟΚ άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Super League για την ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών για το θέμα της πολυιδιοκτησίας με τη Ξάνθη αλλά το νεότερο είναι πως ο «δικέφαλος» δεν θέλει να την εκδικάσουν οι τακτικοί δικαστές της ΕΠΟ, παρά το γεγονός ότι πριν από καιρό ήταν μεταξύ εκείνων που ζητούσαν τακτικούς δικαστές στα δικαιοδοτικά όργανα της Ομοσπονδίας.

Σε ένα σημείο της έφεσης του ο ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η παρουσία των τακτικών δικαστών στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ είναι μια ελληνική πρωτοτυπία που αποτελεί στρέβλωση στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κανονικότητα» και συμπληρώνει ότι «σε καμία χώρα (τουλάχιστον από τις μη τριτοκοσμικές) δεν συναντάμε τακτικούς δικαστές στα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου».

Τρεις ακόμα εφέσεις

Εκτός όμως από τον ΠΑΟΚ, έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης κατέθεσαν και τρεις ακόμη ΠΑΕ για διαφορετικό λόγο από εκείνον του «δικεφάλου. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΛ και ο Πανιώνιος κατέθεσαν εφέσεις που αφορούν στον κανονισμό που εφαρμόστηκε. Ναι μεν η κυβέρνηση προχώρησε σε τροπολογία, η οποία μετέτρεψε τον υποβιβασμό σε αφαίρεση βαθμών, αλλά αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί –όπως υποστηρίζουν- από τη φετινή σεζόν, αλλά από την επόμενη.

Η δικάσιμος ορίστηκε για την Πέμπτη (12/3). 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter