Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟ, αρνητικός πρωταγωνιστής ο Φινλανδός ρέφερι

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟ, αρνητικός πρωταγωνιστής ο Φινλανδός ρέφερι

Ισόπαλο τελείωσε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (0-0), αποτέλεσμα που περιορίζει στο ελάχιστο τις πιθανότητες του τριφυλλιού να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα της Τούμπας ήταν ο Φινλανδός διαιτητής Ματίας Γκεστράνιους. Στο 78’ ο Καμπετσής πέρασε κάθετη πάσα στον Μακέντα, ο οποίος νίκησε τον Πασχαλάκη και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, ο ρέφερι σφύριξε και έδωσε φάουλ υπέρ του Καμπετσή! «Λάθος μου», είπε στους πράσινους ο βορειοευρωπαίος ρέφερι κι αυτό το φαλτσοσφύριγμα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Ο Δικέφαλος έχοντας στην ενδεκάδα του τους νεαρούς Μιχαηλίδη, Λύρατζη, Τσιγγάρα και Τζόλη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε τις προϋποθέσεις να ανοίξει το σκορ, αλλά τον σταμάτησε ο Διούδης. Ευκαιρίες χάθηκαν από τους Τζόλη (9’), Σφιντέρσκι (13’) και Ελ Καντουρί (25’).

Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν εκτός αγώνα, παρότι έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για την Ευρώπη. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι επιθετικά δεν πάτησαν ούτε μία φορά με αξιώσεις για γκολ στην περιοχή του Πασχαλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του, χωρίς όμως να ασκήσει πίεση στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο, στο 78’ μπόρεσε να σκοράρει, αλλά ο διαιτητής έκανε σοβαρό λάθος και δεν μέτρησε το γκολ.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ απείλησε δύο φορές, στο 88’ με τον Μουργκ και στο 91’ με τον Κρμέντσικ. Την τελευταία φάση την είχε ο Παναθηναϊκός. Στο 96’ Ο Καρλίτος βρέθηκε φάτσα με τον Πασχαλάκη, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

O Γκεστράνιους έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσιγγάρα, Λύρατζη, Βέλεθ, Ενγκμπακοτό, Νιάς.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Λύρατζης (80’ Ινγκασον), Αουγκούστο, Τσιγγάρας (56’ Σβαμπ), Μπαμπά, Τζόλης (55’ Μουργκ), Ελ Καντουρί (65’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (46’ Κρμέντσικ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νιας, Σανκαρέ (57’ Ενγκμπακοτό), Μαουρίο, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης (69’ Καμπετσής), Μακέντα (88’ Καρλίτος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter