Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το CAS

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το CAS

Διαφορετικές αντιδράσεις φαίνεται πως προκαλεί σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων που απέρριψε τις εφέσεις τους για τις αποφάσεις αφαίρεσης βαθμών (7 και 12 αντίστοιχα) για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας μεταξύ των δύο ΠΑΕ.

Στον «δικέφαλο» προτίθενται να κυνηγήσουν την υπόθεση στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS). Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, όπου αναφέρει:

«Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε, επαναλήφθηκε το οξύμωρο, να ζητά επίμονα ο «κατηγορούμενος» να δικαστεί και τα δικαστήρια να τον αγνοούν. Λαμβάνοντας ως δεσμευτική μάλιστα, την γνωμοδότηση μιας επιτροπής κουμπάρων, ταυτισμένης με σκάνδαλα. Ταυτόχρονα, ακυρώνουν τις κατηγορηματικές τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού επικρατείας, πως δεν πρόκειται για απόφαση αλλά για εισήγηση.

Η προσφυγή στο CAS, αποτελεί μονόδρομο. Το είχαμε προαναγγείλει εξ αρχής άλλωστε, γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής δικαιοσύνης…».

Από την πλευρά τους οι Ακρίτες δεν δείχνουν ίδια διάθεση. Πληροφορίες αναφέρουν πως για την ώρα δεν εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο και η υπόθεση για εκείνους «τελείωσε» εδώ. Κάτι ανάλογο είχε πει δηλώσει άλλωστε και ο Χρήστος Πανόπουλος, στις 19 Ιανουαρίου σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει όπου είχε τονίσει πως παρότι η ομάδα έχει το σχετικό δικαίωμα, δεν θα καταφύγει στα διεθνή δικαστήρια, εάν καταδικαστεί. «Στη Χάγη δεν θα πάμε, παρότι το δικαιούμαστε» είχε πει χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter