Ο ΠΑΟΚ ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και νίκησε τον Βόλο (3-0)

Ο ΠΑΟΚ ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και νίκησε τον Βόλο (3-0)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα 3-0 του Βόλου στην Τούμπα και έφτασε τους 25 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας1.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα του αγώνα και το σκορ άνοιξε στο 28’ με εύστοχο πέναλτι του Ολιβέιρα (ανατροπή του Αουγκούστο από τον Κότνικ). Στο 30’ ο Ζίβκοβιτς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με σουτ (2-0), ενώ στο 44’ δόθηκε πέναλτι υπέρ του Βόλου για χέρι του Κουλιεράκη. Στην εσχάτη των ποινών αστόχησε ο Μπαριέντος, ο οποίος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 51’ ο Ζίβκοβιτς είχε δοκάρι και στο 60’ δόθηκε και δεύτερο πέναλτι στον ΠΑΟΚ (μαρκάρισμα του Ματίγια στον Κωνσταντέλια). Στο 61’ ο Αουγκούστο ευστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

«Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Ο αντίπαλος τις εκμεταλλεύτηκε, ενώ εμείς όχι. Θέλει τύχη, αυτοσυγκέντρωση και αποφασιστικότητα σε τέτοια παιχνίδια. Υπάρχει περηφάνια για την ομάδα, η έως τώρα πορεία μας δείχνει το τι έχουμε καταφέρει, είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Είμαστε στην εξάδα, εξαρτάται από τα δικά μας πόδια αν θα είμαστε στο τέλος στα play off», δήλωσε ο προπονητής του Βόλου Κ. Μπράτσος.

Ο ρέφερι Ανδρέας Γκάμαρης έδειξε κίτρινη στους

Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ/Μεταξάς, Εσκοβάλ, Ντέλετιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Φιλίπε Σοάρες, (73’ Σβαμπ) Ντάγκλας Αουγκούστο (84’ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84’ Κουαλιάτα), Ελ Καντουρί (74’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (73’ Τόμας).

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Άλχο, Λούνα (87’ Λυμπεράκης), Εσκοβάλ, Πίρινεν, Μπαριέντος (66’ Μπατόκιο), Μεταξάς, Ματίγια, Πάολο Φερνάντες (66’ Νικάρ), Ντέλετιτς (78’ Β. Φερνάντεθ), Οζέγκοβιτς (66’ Κούτσιας).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter