O ΠΑΟΚ στη Γρανάδα και ο Φερέιρα προς… Παλμέιρας;

O ΠΑΟΚ στη Γρανάδα και ο Φερέιρα προς… Παλμέιρας;

Το ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης Παλμέιρας για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα απασχολεί τους ρεπόρτερ και τους φίλους του «δικεφάλου», όμως αυτό που προέχει είναι η σημερινή (29/10, 22.00) μάχη στην Ισπανία με την Γρανάδα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου οι δημοσιογράφοι περίμεναν ότι μπορεί να άκουγαν κάτι από τον προπονητή του ΠΑΟΚ όμως αυτός μίλησε –όπως ήταν φυσικό- μόνο για το ματς με τη Γρανάδα και εν ανέφερε λέξη για Παλμέιρας. Πάντως οι Βραζιλιάνοι κάνουν ήδη λόγο για συμφωνία του Πορτογάλου τεχνικού με την Παλμέιρας όχι όμως και του ΠΑΟΚ με τους Βραζιλιάνους. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος σχολίασε σχετικά: «Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτή την πληροφορία και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πριν το αυριανό μας παιχνίδι για τον θεσμό του Europa League».

Όπως έγινε γνωστό η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα συζητήσει μετά από τον αγώνα με τον Πορτογάλο τεχνικό την πιθανότητα αποδέσμευσης του και στην συνέχεια θα αποφασίσει. Η Παλμέιρας φέρεται να έχει κινηθεί με κάθε επισημότητα και έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ όπου άλλοι μιλούν για 600.000 ευρώ κι άλλοι για… 6 εκατομμύρια…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter