Ο ΠΑΟΚ τη νίκη (3-1 τον Αστέρα), ο VAR πρωταγωνιστής και πάλι…

Ο ΠΑΟΚ τη νίκη (3-1 τον Αστέρα), ο VAR πρωταγωνιστής και πάλι…

Μια ακόμη νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 για την 19η αγωνιστική της Super League. Ηταν ένα παιχνίδι όπου μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν το… VAR! Κι αυτό γιατί πέντε φορές (!) ο διαιτητής Σκουλάς πήγε στο βίντεο πριν αποφασίσει οριστικά σε κρίσιμες στιγμές του ματς.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Αστέρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους Αρκάδες όμως να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Σκουλά κυρίως για δύο φάσεις που ζήτησαν πέναλτι αλλά δεν του δόθηκαν (χέρι ο Σφιντέρσκι και ανατροπή Βαλέντε από Αουγκούστο).

Ο «δικέφαλος» έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά μπόρεσε να σκοράρει με τον Σφιντέρσκι στο 29’ και τον Πέλκα στο 61’. Ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες στο 65’ λόγω δεύτερης κίτρινης στον Σουάρεθ και ο ΠΑΟΚ επωφελήθηκε και με τον Λάμπρου στο 79’ κι έκανε το 3-0. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέσω VAR να μειώσουν στο 87’ με τον Μαρκ Φερνάντεθ…

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο (80’ Εσίτι), Λημνιός, Πέλκας (60’ Λάμπρου), Μίσιτς, Σβιντέρσκι (69’ Ακπομ).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Σουάρεθ, Άνχελ, Μπόρχα Φερνάντεθ (77’ Μπελόκ), Βαλέντε, Μαρκ Φερνάντες, Σίτο (60’ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (69’ Πασαλίδης) , Χαουρέγκι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter