Ο ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Ο ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών
ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)

Το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι νεαρούς φίλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη στις 4 Οκτωβρίου 1999, επιστρέφοντας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έγινε σήμερα (2/10) το πρωί στα Τέμπη.

Πλήθος φίλων της ομάδας έδωσαν το «παρών» φωνάζοντας «αδέρφια, ζείτε, εσείς μας οδηγείτε». Οι έξι νεκροί οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν οι Χαράλαμπος Ζαπουνάκης, ετών 20, Δημήτριος Ανδρεαδάκης, ετών 25, Χριστίνα Τζιόβα, ετών 18, Αναστάσιος Θέμελης, ετών 22, Γεώργιος Γκανάτσιος, ετών 17, Κυριάκος Λαζαρίδης, ετών 17.

Όλα τα τμήματα του συλλόγου είχαν εκπροσώπηση, ενώ από πλευράς ΠΑΕ ήταν παρόντες οι Γιώργος Σαββίδης, Άλκης Ησαϊάδης και Ακης Μπεκιάρης.

Από την ποδοσφαιρική ομάδα στο μνημόσυνο ήταν ο Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, καθώς και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» μεταξύ των οποίων οι Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Κώστας Μαλιούφας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter