Ο Παπαθανάσης το παίζει… θύμα «επίθεσης δολοφονίας χαρακτήρα»

Ο Παπαθανάσης το παίζει… θύμα «επίθεσης δολοφονίας χαρακτήρα»

Για «επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα», μίλησε ο Νίκος Παπαθανάσης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 προσπαθώντας να απαντήσει στις νέες αποκαλύψεις του Documento για δάνειο που δεν εξυπηρετεί.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για ψεύδη και υποστήριξε ότι «δε χρωστάω τίποτα στο Δημόσιο», ότι « δεν έχω ποτέ καταδικαστεί» και ότι « δεν έχω πάρει κανένα δάνειο. Το δάνειο που έχω πάρει για το σπίτι μου, το εξυπηρετώ κανονικά».

Διαβάστε επίσης: Ένας δόλιος υπουργός του Κυριάκου «πουλάει» ανάπτυξη – Εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο Documento

Ισχυρίστηκε επίσης ότι «είμαι εγγυητής σε εταιρεία στην οποία ήμουν μικρομέτοχος και από την οποία αποχώρησα το 2005. Μετά η τράπεζα πήρε ακίνητα της εταιρείας και ήθελε να κάνει ανάκληση της γονικής παροχής, η οποία έκλεισε με την έφεση που έκανα. Δεν καταδικάστηκα, δεν τελεσιδίκησε. Παραμένω υπεύθυνος για την εγγύηση, δεν γνωρίζω τίποτα για το δάνειο, γιατί δεν έχω σχέση με την εταιρεία».

Διαβάστε επίσης: Κύριε Παπαθανάση πληρώσατε στην τράπεζα και πόσα;

Σε σχετικό ερώτημα των δημοσιογράφων της εκπομπής για την εξυπηρέτηση του δανείου, απάντησε πως, αν η εταιρεία δεν εξυπηρετήσει το δάνειο, «θα το εξυπηρετήσω εγώ. Όμως δεν γνωρίζω τι κάνει η εταιρεία και τι χειρισμούς κάνει με την τράπεζα. Είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία, ένας από τους μετόχους έχει πεθάνει».

Εξήγησε πως επρόκειτο με εταιρεία κατασκευαστική, που πήρε το δάνειο για ανάπτυξη, που δόθηκε με κάλυψη 120%.

Στη συνέχεια « σε ανύποπτο χρόνο ήρθε η τράπεζα μετά από πέντε χρόνια να αμφισβητήσει τη γονική παροχή».

Ερωτηθείς αν δέχθηκε όχληση από την τράπεζα, για το υπόλοιπο του δανείου, είπε πως, «ξέρω ότι, εκπλειστηριάστηκαν ακίνητα, υπάρχει ένα υπόλοιπο ποσό κι αν δεν πληρωθεί το ποσό, θα το πληρώσω εγώ. Παραμένω υπεύθυνος για το συγκεκριμένο δάνειο. Μου είπαν ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο, αυτοί μου είπαν ότι είμαι εγγυητής σε όλο το ποσό, το 1,8».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter