Ο Παπαχρήστος έγραψε στα «Νέα» για τη «μακριά γλώσσα» του Μωραΐτη και λίγες ώρες μετά… τον «έκοψαν» από τον ΑΝΤ1

Ο Παπαχρήστος έγραψε στα «Νέα» για τη «μακριά γλώσσα» του Μωραΐτη και λίγες ώρες μετά… τον «έκοψαν» από τον ΑΝΤ1

Μία από τις ειδήσεις της ημέρας είναι και η αποπομπή από τον ΑΝΤ1 του γνωστού στιχουργού Νίκου Μωραΐτη.

Μία απόφαση που δημιουργεί πολλά ερωτήματα σχετικά με το ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι για το «κόψιμο» ενός επιτυχημένου καλλιτέχνη από ένα τάλεντ σόου.

Περίεργοι συνειρμοί όμως δημιουργούνται και από κάτι άλλο. Βλέπετε, στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα», ο σύμβουλος έκδοσης, Γιώργος Παπαχρήστος, έγραψε στη στήλη του έναν λίβελο για τον Νίκο Μωραΐτη, με τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούσε την αποπομπή του γνωστού στιχουργού από τον ΑΝΤ1 καθώς έγραφε πράγματα στο Twitter που… δεν του άρεσαν.

Και, ω, του θαύματος, λίγες ώρες αργότερα ο Νίκος Μωραΐτης πληροφορήθηκε προφορικά πως αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου.

Διαβάστε ακόμη: Εκτός ΑΝΤ1 ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης γιατί είναι… συριζαίος

Τι απαντά ο Νίκος Μωραΐτης στο «κόψιμό» του από τον ΑΝΤ1: «Τα πιστεύω μου δεν είναι προς πώληση»

Άνευ άλλου σχολίου, διαβάστε το κείμενο του Γ. Παπαχρήστου στη στήλη «Στίγμα» με τον εύγλωττο τίτλο «Μακριά γλώσσα» και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

«Μακριά γλώσσα

Στον ANTENNA, στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, έχει ενταχθεί και η εκπομπή με μουσικά ταλέντα, ονόματι The Final Four. Η εκπομπή θα έχει και τετραμελή κριτική επιτροπή, ένα μέλος της οποίας ονομάζεται Νίκος Μωραΐτης.

Διαβάζω σχετικά με τον άγνωστο μου κύριο Μωραΐτη τα ακόλουθα στο site του Antenna: «Ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού (Αλεξίου, Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Μητροπάνο, Χατζηγιάννη, Ρέμο κ.ά.) και τους έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες, αλλά και διαχρονικά συγκινητικές στιγμές με την ιδιαίτερη γραφή του».

Μάλιστα και πολύ ωραία. Προχθές όμως στο Twitter ο τύπος αυτός, που απ’ ότι κατάλαβα παραμένει ένας ακραία εμπαθής συριζαίος, ανήρτησε στο λογαριασμό του το ακόλουθο tweet:

«Me 2.000.000 ευρώ αγοράζεις ελληνική υπηκοότητα. Με 2 τόνους ηρωίνη αγοράζεις κυβέρνηση»!

Υποθέτω ότι ο κύριος Θοδωρής Κυριακού θα θελήσει να μας δώσει μια εξήγηση για το ποιος αγόρασε κυβέρνηση με 2 τόνους ηρωίνη και ποια κυβέρνηση είναι αυτή και φυσικά εάν συμφωνεί με αυτή την εκτίμηση.

Επίσης, επειδή ο συγκεκριμένος συνεργάτης του με τον καλό τον στίχο και τη μακριά γλώσσα έχει και άλλες απόψεις, όπως για παράδειγμα κάτι που ανάρτησε την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο «(…) οι κυβερνήσεις βγαίνουν χάρη στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας των ΜΜΕ», όντως ο Antenna διαστρέβλωσε την πραγματικότητα ώστε να αναδειχθεί κυβέρνηση ΝουΔου;

Και τέλος, επειδή βαριέμαι να ανατρέχω στις ανοησίες τού περί ου ο λόγος, θέλω να ρωτήσω τον κ. Κυριακού αν έχει κάποιο σχόλιο για μία άλλη ανάρτηση στο λογαριασμό του συνεργάτη του: «Πιστεύετε» ρωτάει «ότι ο Μαρινάκης θα εξαντλήσει την τετραετία;». Εσείς, κύριε Κυριακού, τι πιστεύετε, αλήθεια, για όλα αυτά;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter