Ο Παπαχριστόπουλος παραδίδει την έδρα του: «Τιμή μου εάν είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Ο Παπαχριστόπουλος παραδίδει την έδρα του: «Τιμή μου εάν είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Εντός 4-5 ημερών θα παραδώσει την έδρα του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σημειώνοντας ότι δεν ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας κοινοβουλευτικής ομάδας.

Όπως είπε στην ΕΡΤ, αποτελεί δέσμευση ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι απλός πολίτης, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση και ότι είναι οριστικό το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ και ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ακόμη ότι σκιές στο δικό του όνομα δεν υπάρχουν, ότι δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα και ότι την έδρα του τη δίνει πίσω γιατί είναι δανεική. Χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ως παγκόσμιου βεληνεκούς και το έδειξε με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών που το είχε ανάγκη η χώρα. Ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι έχει δεχτεί απίστευτα απειλητικά μηνύματα και ότι δεν ζήτησε, δεν έχει, ούτε πρόκειται να ζητήσει από την αστυνομία να τον προστατεύει. Ακόμη χαρακτήρισε δείγμα δημοκρατίας να υπάρχουν πολλά κόμματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter