Ο Παπαχρήστος των Νέων, μετά τον «Ντάλτον», δίνει ιδέα για bungee jumping στον Κυριάκο

Ο Παπαχρήστος των Νέων, μετά τον «Ντάλτον», δίνει ιδέα για bungee jumping στον Κυριάκο

Δεν φαίνεται να παίρνουν στα σοβαρά ακόμη και οι φιλικά προσκείμενες προς την κυβέρνηση εφημερίδες την αμερικάνικης έμπνευσης περίφημη συνάντηση Κυριάκου με τον έφιππο Ντάλτον στον θεσσαλικό κάμπο.

Για του λόγου το αληθές ο Γιώργος Παπαχρήστος στην καθημερινή του στήλη «Στίγμα» στα φιλοκυβερνητικά Νέα προτρέπει ουσιαστικά τον πρωθυπουργό καθώς πλησιάζουν οι εκλογές και θα κάνει περιοδείες στην περιφέρεια να επιδοθεί και σε extreme sports όπως το bungee jumping. Μάλιστα το σχετικό σχόλιο εικονογραφείται από την Εφη Ξένου και είναι απίθανο να μη γίνει αντιληπτό από τους αναγνώστες της εφημερίδας.

Γράφει λοιπόν ο Παπαχρήστος στο σχόλιό του με τίτλο «Εξυπνες περιοδείες»:

«Διαβάζω εδώ και εκεί ότι ο πρόεδρος Κυριάκος ετοιμάζεται για περιοδείες στην Περιφέρεια, αλλά περιοδείες έξυπνες, τύπου, τύπου «Ντάλτον» (ήτοι τυχαίες ή «τυχαίες» συναντήσεις με απλούς ανθρώπους, ελεύθερες συζητήσεις και αυθόρμητε ή λιγότερο «αυθόρμητες» δημόσιες παρεμβάσεις). Ότι δηλαδή έκανε πηγαίνοντας από τη Θεσσαλονίκη στην Καρδίτσα και στη Λάρισα, προχθές, με τον έφιππο «Ντάλτον» και την παρέμβαση σε μια καθημερινή πρωινή εκπομπή περιφερειακού σταθμού της Θεσσαλίας.
Λογικό δεν είναι να συνεχίσει το έργο; Αν μέσα στα πλάνα του προσεχώς είναι, όπως δείχνουν τα «σημάδια», και το γενικότερο κλίμα, οι πρόωρες εκλογές, προφανώς και θα κάνει πράγματα που δεν ναμένονται και έχουν μια πρωτοτυπία. Και επειδή είναι και πολύ fit το αγόρι, παρότι έχει καβαλήσει αρκετά τα πρώτα –ήντα (53 χρονών πλέον, ζωή να ‘χει), μην τον δούμε καμιά μέρα και σε τίποτα extreme sports, τύπου bungee jumping (μεταξύ μας απορώ πως δεν το έκανε ήδη την Τρίτη το μεσημέρι που πήγε στην Κόρινθο – είχε μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνει παράκαμψη στη γέφυρα του Ισθμού) και να το επιχειρήσει…
Και μια προειδοποίηση: Επειδή στην Ελλάδα επικρατεί ο μιμητισμός, προσοχή, ιδιαίτερα οι υπερήλικοι συμπατριώτες της αδάμαστης ελληνικής επαρχίας. Μια φορά έγινε ότι έγινε με τον «Ντάλτον» της Θεσσαλίας. Μην αρχίσουν τώρα και καβαλάνε τα’ άλογα και κόβουν πέρα-δώθε βόλτα στους αγρούς, μην πέσει πάνω τους ο Μητσοτάκης.
Μια φορά ήταν και δεν επαναλαμβάνεται…»

Αν είναι να πέφτει τέτοιο δούλεμα ακόμη και από συμπαθείς προς τον Κυριάκο δημοσιογράφους, τότε μάλλον ήταν απόλυτα αποτυχημένη η ιδέα της τυχαίας συνάντησης του ανέμελου πρωθυπουργού στον θεσσαλικό κάμπο με καμιά 200 ανθρώπους, συνεργάτες και συνεργεία, δίπλα του.

Πάντως για όλους εμάς καλό θα ήταν να το επαναλάβει. Βγάζει γέλιο. Ειδικά αν κάνει bungee jumping στον Ισθμό ή στη γέφυρα του Ρίο. Αναμένουμε….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter