Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Λαμίας και ελπίζει να μπει στα πλέι οφ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Λαμίας και ελπίζει να μπει στα πλέι οφ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τη Λαμία και έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ οι «μπλε» έπεσαν στην 13η θέση και δυσκολεύει η παραμονή τους.

Από το ξεκίνημα του ματς οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο χρόνο την μπάλα στα πόδια τους, ωστόσο δεν μπορούσαν να πατήσουν με απειλητικές διαθέσεις την περιοχή του Γκαραβέλη. Εκαναν και πολλά λάθη με αποτέλεσμα να μην δημιουργούν φάσεις. Παρόλα αυτά σκόραραν στην πρώτη σημαντική ευκαιρία που είχαν στο ματς. Στο 44’ ο Σάλιακας έκανε την σέντρα και ο Πίρσμαν με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0). Γκολ που τελικά έδωσε και το «τρίποντο» στον ΠΑΣ.

«Πλέον χάνουμε με κάθε απίστευτο τρόπο, και το χρονικό σημείο και ο τρόπος με τον οποίο δεχόμαστε γκολ στα τελευταία παιχνίδια έχει επιφέρει ένα ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα, θα πρέπει να βρεθεί λύση γιατί όλα τα κάνουμε πιο δύσκολα», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Μ. Γρηγορίου, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο έκανε αλλαγές για να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Ευκαιρίες έχασε με τον Μπανγκουρά (61’ και 66’), ενώ οι Γιαννιώτες έφτασαν κοντά στο 2-0 με τον Μέντες (72’).

Η μεγάλη φάση στο δεύτερο 45λεπτο έγινε στο 77’ με τον Μπεχαράνο να βρίσκεται τετ α τετ με τον Λοντίγκιν, ο οποίος τον νίκησε.

O Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκέντσογλου, Κάργα, Περέα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Ντομίνγκες, Καραχάλιος (72’ Μέντες), Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ (82’ Λιάσος), Περέα (87’ Παντελάκης).

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβιδάκης, Αντέτζο, Λούκας, Σαραμαντάς (62’ Μαρτίνεθ), Γκέντσογλου (54’ Νούνιες), Μπεχαράνο, Βέλλιος (54’ Αραμπούλι), Ταϊρόν (78’ Ελευθεριάδης), Μαζουλουξής (46’ Μπανγκουρά), Τσούκαλος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter