Ο ΠΑΣ νίκησε τον Ιωνικό (1-0) και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας

Ο ΠΑΣ νίκησε τον Ιωνικό (1-0) και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Ιωνικού και έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» με τη νίκη του ανέβηκε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας1 και όλα δείχνουν πως θα συμμετέχει στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δύο ομάδες και τελικά οι γηπεδούχοι «άρπαξαν» το τρίποντο της νίκης με γκολ του Περέα στο 51’.

«Πάλι ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά που με όλα αυτά τα προβλήματα πήραν τη νίκη. Κάναμε προπόνηση με 13 άτομα, δεν είναι εύκολα να χωρίζεις στην μέση ένα γκρουπ έτσι. Είχαμε μόνο πέντε αλλαγές και έναν τερματοφύλακα», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Ηρακλής Μεταξάς, ο οποίος πρόσθεσε: «Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίζουμε και να προσέχουμε λίγο παραπάνω, με όλα αυτά τα πρωτόκολλα. Δεν είναι μόνο να βγει από την καραντίνα, δεν μπορούν όλοι να παίξουν. Ο ένας είχε πρόβλημα με την καρδιά, ο άλλος είχε θέμα και έτρεχε αίμα από την μύτη».

Στο 56’ ο Λένις βρέθηκε ολομόναχος απέναντι από τον Σούλη, αλλά το πλασέ του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ιωνικό που τελικά δεν έφτασε στην ισοφάριση.

«Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Από δικά μας λάθη προήλθε η ήττα γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, ώστε να μην χάνουμε τέτοια παιχνίδια. Ο στόχος τώρα είναι την επόμενη αγωνιστική να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης», δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής του Ιωνικός Δημήτρης Σπανός.

Ο Αγγελος Αγγελάκης έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Λιάσο, Ρομαό, Αοσμαν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσμπε, Κάργας, Πίρσμαν, Μπρένερ, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (46′ Μορέιρα), Περέα (90’+1′ Σιόντης), Μιλιντσεάνου (82′ Μίνα).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Γκοτσούλιας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (74′ Κάνιας), Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Λένις (59′ Μάντζης), Αοσμαν, Κιάκος (59′ Καμπράλ), Μάναλης (59′ Μάναλης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter