Ο Πατέρας παραδέχεται τη συναλλαγή του με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Video)

Ο Πατέρας παραδέχεται τη συναλλαγή του με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Video)

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με αφορμή την τοποθέτηση και στη συνέχεια την «παραίτηση» μετά τη δημόσια κατακραυγή του Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας.

Η Νέα Δημοκρατία προσπάθησε να «μπαλώσει» το θέμα αλλά δυστυχώς γι αυτήν τόσο οι φωτογραφίες όσο και οι δηλώσεις του ιδίου δεν άφησαν περιθώριο και φάνηκε σε όλη την έκταση η συνδιαλλαγή και η έννοια του «Μαυρογιαλούρου» που ζει και βασιλεύει στην παράταξη των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αν και αρχικά η αντίδραση στα κοινωνικά δίκτυα προκλήθηκε από την ηλικία του κυρίου Πατέρα, στη συνέχεια φάνηκε πως επρόκειτο για συνδιαλλαγή, γνωστές στην ελληνική πολιτική ζωή από την εποχή του Μεσοπολέμου αλλά και των σκοτεινών εποχών μετά τον Εμφύλιο.

Ο κ. Πατέρα ο οποίος είχε κάνει «μεταγραφή» στους Ανεξάρτητους Έλληνες πέτυχε την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία προσφέροντας τις ψήφους του και ζητώντας μια θέση επικεφαλής νοσοκομείου, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του, σήμερα στον ΣΚΑΪ

Όπως προκύπτει και από ανάρτηση του Ιουνίου του 2016 αυτός ήταν και ο λόγος της παραίτησης του Κωνσταντίνου Πατέρα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες αφού ζητούσε το διορισμό του σε… Νοσοκομείο.

Σήμερα και παρά την προσπάθεια του Γιώργου Μουρούτη να παρουσιάσει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν… γνώριζε τον κ. Πατέρα,  ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πατέρας παραδέχθηκε την συνδιαλλαγή μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε τη «συνδιαλλαγή» αλλά παραδέχθηκε όλα τα στοιχεία της συνδιαλλαγής όπως και τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του της Βουλής προ των εκλογών. Παράλληλα είπε και τι ζήτησε από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης:

Τον παρακάλεσα να με τοποθετήσει σε μια θέση σαν αυτή του διοικητή νοσοκομείου όταν θα γίνει εξουσία

«Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς και είχα μια δύναμη και είχα ένα στρατό δικό μου στα Τρίκαλα», «Με καλέσανε κάτω διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα ‘’θα γυρίσω πίσω κύριε πρόεδρε να σας βοηθήσω αφού θέλετε τη βοήθειά μου, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μια από αυτές τις θέσεις’’».

«Τον παρακάλεσα αν μπορέσω με τα προσόντα που έχω να πάρω τη θέση αυτή. Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα και φυσικά θα το χειροκροτούσα.» Ο κ. Πατέρας, ανέφερε πως ο κ. Μητσοτάκης δεν διαφώνησε με την πρότασή του και στη συνέχεια πως συμφώνησε.

Όπως τόνισε, έγινε προκήρυξη στις 16 Σεπτεμβρίου, «η οποία δεν έθετε ούτε ηλικιακό περιορισμό ούτε και εντοπιότητα», είπε και πρόσθεσε ότι θεώρησε καλό να διεκδικήσει δημοκρατικά τη θέση.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Πατέρας να μιλάει για ηλικιακό ρατσισμό, αλλά το να δίνεις χιλιάδες ψήφους (τον στρατό σου) σε ένα κόμμα με αντάλλαγμα μια θέση δεν λέγεται ρατσισμός αλλά συνδιαλλαγή τύπου Μαυρογιαλούρου…

Πάντως ακόμα και ο γνωστός Άρης Πορτοσάλτε βγήκε από τα ρούχα του με ανάρτηση στο Twitter:

«Δεν απέφυγε και αυτή η κυβέρνηση στην τοποθέτηση διοικητών στα Νοσοκομεία να εξαιρέσει όλους όσοι περιφέρονται γύρω από το κόμμα της Ν. Δημοκρατίας!

Έτσι, δεν έρχεται η πρόοδος…»

Άραγε ο Πορτοσάλτε της γνωστής οικογενείας του ΣΚΑΪ μιλάει για το φαινόμενο της συνδυαλλαγής του Πατέρα ή και για τις δεκάδες άλλες τοποθετήσεις άσχετων σε θέσεις ευθύνης;

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Πατέρας σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια της «αριστείας» του κ. Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter