Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον αγνόησε την απαγόρευση εισόδου πολιτών από τη Βρετανία και ήρθε στην Ελλάδα

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον αγνόησε την απαγόρευση εισόδου πολιτών από τη Βρετανία και ήρθε στην Ελλάδα

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον όχι μόνο ήρθε στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση απευθείας πτήσεων από την Βρετανία, αλλά φρόντισε να το επιδείξει αναρτώντας στο Instagram ένα βίντεο από το αεροπλάνο ενώ πετάει πάνω από την Αθήνα. 

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον πέταξε μέσω της βουλγαρικής πρωτεύουσας, της Σόφιας, επειδή η ελληνική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις απευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Μιλώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Πήλιο, χθες το βράδυ, ο Στάνλεϊ είπε: «Είμαι στο Πήλιο για για δουλειές, προσπαθώντας να κάνω την κατοικία μου covid-free εν όψει της επερχόμενης τουριστικής σεζόν. Πρέπει να πάρω τα απαραίτητα μέτρα στο κατάλυμα, γιατί παίρνουν πολύ σοβαρά τον κορωνοϊό εδώ. Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά χάρηκαν πολύ που με είδαν να έρχομαι. Όλοι ήθελαν να μάθουν από πού ήρθα και τι έκανα. Στην συνέχεια, μέτρησαν την θερμοκρασία μου. Πρέπει να εγκαταστήσουμε αυτές τις αεροπορικές γέφυρες το συντομότερο δυνατό. Από ότι έχω δει, η άφιξη των Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο για τους Έλληνες, γιατί είναι πολύ προσεκτικοί εδώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Arriving in Athens this evening!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson) στις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter