Ο Πατούλης απειλεί με εισαγγελέα όποιον αναρτήσει ξανά πανό στην Αττική (Photos)

Ο Πατούλης απειλεί με εισαγγελέα όποιον αναρτήσει ξανά πανό στην Αττική (Photos)

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών λαβάρων και αφισών από κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, η οποία ξεκίνησε στις 25 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης.

Ιδιαίτερο ζήλο έδειξε σε αυτό το μέτωπο ο περιφερειάρχης λειτουργώντας πιο πολύ “επικοινωνιακά” καθώς η Αττική “στενάζει” από πολύ σοβαρότερα θέματα στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. 

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής εφαρμόζοντας την ισχύουσα νομοθεσία και υπό την εποπτεία της εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου τεχνικών έργων Ευρώπης Κοσμίδη, σε συνεργασία και με τους 66 Δήμους και την τροχαία Αττικής, με καλαθοφόρα και ειδικά οχήματα σήμανσης, αφαιρέθηκαν καθημερινά παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, αφίσες και κάθε διαφημιστικό υλικό που υπήρχε σε κόμβους κεντρικών οδικών αρτηριών της Αττικής.

Συνολικά καθαρίστηκαν 3.575 ιστοί ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης από σχοινιά και ταινίες, αποξηλώθηκαν 3.551 λάβαρα και μικρές αφίσες και καλύφθηκε συνολικό μήκος οδικού δικτύου 275 χιλιόμετρα. 

Γ. Πατούλης: « Όσοι παρανομούν θα πηγαίνουν στον εισαγγελέα»

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Γ. Πατούλης είπε μεταξύ άλλων:

«Ξεκαθαρίζουμε ότι δε θα δείξουμε καμία ανοχή σε όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον και απειλούν τις ζωές των πολιτών. Όσοι συνεχίσουν να παρανομούν θα πηγαίνουν στον εισαγγελέα και θα τους επιβάλλονται βαριά πρόστιμα, όπως ορίζει η νομοθεσία. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε το πρόσωπο της Αττικής και αυτό θα το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter