Ο Πατούλης βάζει «πόρτα» στις συνεδριάσεις της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος

Ο Πατούλης βάζει «πόρτα» στις συνεδριάσεις της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος

Το documentonews αποκαλύπτει σήμερα έγγραφο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο σκέφτεται ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Γιώργος Πατούλης.

Συγκεκριμένα ο κ. Πατούλης, από τις 5 Μαρτίου, με το εν λόγω έγγραφο προς τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, με κοινοποίηση στον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, ζητά επί της ουσίας οι συνεδριάσεις της Ένωσης να είναι κλειστές. Μάλιστα προκειμένου ο κ. Πατούλης να πετύχει τον στόχο του ζητά οι συνεδριάσεις να ακολουθούν τους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν για το Εθνικό Κοινοβούλιο! Εξισώνει δηλαδή τη βουλή των Ελλήνων με την ΕΝΠΕ.

Όπως θα δείτε στο έγγραφο που δημοσιεύουμε ο κ. Πατούλης ζητά από τον ΥΠΕΣ «το επίπεδο των κανόνων ασφαλείας για τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, να θεσπιστεί κατ’ αναλογία με τους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν για το Εθνικό Κοινοβούλιο». Και το ερώτημα είναι γιατί ο κ. Πατούλης επιθυμεί οι συνεδριάσεις της ΕΝΠΕ να είναι κλειστές; Ποιους θέλει να αποκλείσει; 

Δείτε το σχετικό έγγραφο

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/03/11/5e68d010825e633a0d341462.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter