Ο Πατούλης δυστυχώς δε βιδώνει λάμπες κι αυτό δεν είναι αφροδισιακό (Video)

Ο Πατούλης δυστυχώς δε βιδώνει λάμπες κι αυτό δεν είναι αφροδισιακό (Video)

Για τη Μαρίνα Πατούλη είναι αφροδισιακό ένας άντρας να ασχολείται με τις «αντρικές» δουλειές του σπιτιού, όπως για παράδειγμα με το βίδωμα μιας λάμπας, αλλά δυστυχώς ο Γιώργος δεν το κάνει.

Δεν τα λέμε εμείς, η ίδια τα είπε, μιλώντας για τη σχέση της με το νέο Περιφερειάρχη Αττικής, τον οποίο, μεταξύ άλλων, «ανεβάζει» ψυχολογικά, δείχνοντάς του από καιρού εις καιρόν ότι τον ζηλεύει…

Τον κρατάει, εξάλλου, και σε εγρήγορση, καθώς, όπως είπε, εκείνη είναι που δημιουργεί κρίσεις κι εκείνος είναι που τις διαχειρίζεται, προσόν που προφανώς θα του χρειαστεί στα νέα του καθήκοντα…

Για την Μαρίνα Πατούλη, τα διαζύγια έχουνε αυξηθεί διότι υπάρχει σύγχυση ρόλων στα ζευγάρια (ενδεχομένως πάει η σύζυγος να αλλάξει τη λάμπα και δημιουργείται υπαρξιακό στον μάστορα της οικογένειας), ενώ η καλή της σχέση με τον δικό της σύζυγο οφείλεται και στο γεγονός ότι ο Γιώργος Πατούλης είναι πολυσχιδής προσωπικότητα και οι δύο έχουν τόσο πολλές ενασχολήσεις που ουσιαστικά δεν προλαβαίνουν να τσακωθούν.

Επίσης, η καλή τους σχέση μετά από τόσα χρόνια, οφείλεται και στο γεγονός ότι ποτέ δεν της έκανε παρατήρηση ή δεν εξέφρασε κάποια αρνητική γνώμη για τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται η κ. Πατούλη, η οποία προέρχεται από συντηρητική οικογένεια, και, όπως είπε, οι παλιοί της συμμαθητές δεν θα την αναγνώριζαν σήμερα..

Κατά τα λοιπά, στην κ. Πατούλη αρέσει να αυτοσαρκάζεται και θεωρεί ότι είναι αγαπητή στις γυναίκες διότι οι γυναίκες χαίρονται και θέλουν να βλέπουν δυναμικές γυναίκες να προάγονται (στη θέση της συζύγου του κ. Περιφερειάρχη;)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter