Ο Πατούλης έμεινε με την όρεξη

Ο Πατούλης έμεινε με την όρεξη

Και μία, και δύο και τρεις ώρες ήταν διατεθειμένος να περιμένει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Πατούλης έξω από το Λευκό Οίκο για να πιάσει θέση ευελπιστώντας για μια χειραψία και μια αναμνηστική φωτογραφία με Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Αφού αρχικά κατάφερε να πείσει τους οργανωτές της εκδήλωσης που διοργανώθηκε προ τιμήν της Ελληνικής Επανάστασης παρουσία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο, να του στέλνουν πρόσκληση, δεν θα μπορούσε να φύγει από εκεί με άδεια χέρια.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αποστόλη Ζουπανιώτη, ο Γιώργος Πατούλης έσπευσε πρώτος πρώτος για να πάρει σειρά μπροστά στο podium από το οποίο θα μιλούσε ο Ντόναλντ Τραμπ στοχεύοντας σε μία και μόνο χειραψία. Όμως έμεινε με την όρεξη αφού, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν κατέβηκε να χαιρετήσει τον κόσμο και έτσι ένα όνειρό του καταστράφηκε. Δεν το έβαλε όμως κάτω και έτρεξε για μία αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά ενοριών της Αρχιεπισκοπής που χόρεψαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς κατά τη λήξη της δεξίωσης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος μαζί με τον τομεάρχη εξωτερικής πολιτικής της Ν.Δ., Γιώργο Κουμουτσάκο, πήραν τη θέση τους για μία αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά και κάπου εκεί στο βάθος ξεπρόβαλε και ο Γιώργος Πατούλης διότι λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; Και με όλο καμάρι κατάφερε να αποσπάσει την φωτογραφία που ήθελε, σπρώχνοντας βέβαια λίγο τα παιδάκια και χωρίς φυσικά τον Τραμπ.

_x000D_
_x000D_


Πηγή Φωτογραφιών: Hellas Journal

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter