Ο Πατούλης «έπαθε» Μητσοτάκη… (Audio – Video)

Ο Πατούλης «έπαθε» Μητσοτάκη… (Audio – Video)

Μάλλον δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, αφού ο φιλόδοξος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν διαθέτει γραφείο στις Βρυξέλλες.

Το να μην ξέρει ο κ. Πατούλης τι γίνεται στην περιοχή του, μπορεί να μην ξαφνιάζει, αρκεί να μην γίνεται… ρόμπα!

Προφανώς ή αγνοεί ή θεωρεί πως ο κόσμος που τον ακούει μπορεί να φάει σανό…

Μπορεί να είναι και το σύνδρομο Μητσοτάκη, όπως η δημιουργία υπουργείου ψηφιακής πολιτικής ή η υλοποίηση του οδικού άξονα Ελευσίνας – Υλίκης!

Η αλήθεια είναι πως τα εγκαίνια της Περιφέρειας στις Βρυξέλλες είχαν γίνει δύο χρόνια πριν, συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου του 2017 από την Ρένα Δούρου! 

https://www.facebook.com/left.gr/videos/2058256684291679/

Από τις Βρυξέλλες είναι και οι δηλώσεις της Ρένας Δούρου που ακολουθούν με ημερομηνία 23 Απριλίου 2017, ενώ η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το Γραφείο της στις Βρυξέλλες:

«Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, ότι από τον Μάρτιο του 2017 διαθέτει Ευρωπαϊκό Γραφείο στις Βρυξέλλες. Συγκεκριμένα όπως είχε δημοσιοποιηθεί, στις 22 Μαρτίου του 2017, το Γραφείο εγκαινίασε παρουσία πλήθους κόσμου, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η λειτουργία του Ευρωπαϊκού Γραφείου της Περιφέρειας Αττικής στις Βρυξέλλες, μπορεί να «συμβάλλει αποφασιστικά στην εξωστρεφή λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής, στην ενίσχυση των νέων μορφών επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις καινοτόμες δράσεις, την προώθηση της γαλάζιας ανάπτυξης, τη δημιουργία θέσεων εργασίας καθώς και την παρακολούθηση των εξελίξεων στο πεδίο του μεταναστευτικού / προσφυγικού φαινομένου».

Αν η δήλωσή του σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, αν δεν ήταν άγνοια για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες της Περιφέρειας Αττικής, τότε πρόκειται για άλλο ένα fake news.

Link από το σχετικό Δελτίο Τύπου της 22ας Μαρτίου 2017, εδώ: https://goo.gl/7ebv4R

Βίντεο από τη συνέντευξη της Περιφερειάρχη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: https://www.youtube.com/watch?v=NvRaCoMPJIg

καθώς και η σχετική είδηση στον ιστότοπο EurActiv.gr: https://www.euractiv.gr/section/periferiaki-politiki/news/grafio-stis-vryxelles-gia-tin-periferia-attikis/ »

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter