Ο Πατούλης έχει γράμμα… από τον Πατούλη

Ο Πατούλης έχει γράμμα… από τον Πατούλη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του Γιώργου Πατούλη στο γράμμα που τού έστειλε επί της ουσίας… ο Γιώργος Πατούλης

Θα νόμιζε κανείς ότι από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη τα έχουμε δει όλα μετά από τόσα χρόνια… επεισοδιακής του παρουσίας στα κοινά, όμως η αλήθεια είναι ότι συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει και αυτό είναι -αν μη τι άλλο- ένα ταλέντο.

Το τελευταίο κατόρθωμα του περιφερειάρχη που τυγχάνει και… ισόβιος ( ; ) πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είναι η αποστολή επιστολής επί της ουσίας από τον Γιώργο Πατούλη στον… Γιώργο Πατούλη.

Συγκεκριμένα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, του οποίου προεδρεύει ο Γιώργος Πατούλης έστειλε επιστολή στον περιφερειάρχη Αττικής (τον Γιώργο Πατούλη δηλαδή), προκειμένου να εκφράσει την πρότασή του να συνεργαστούν οι δύο φορείς ώστε να γίνονται τεστ για τον κορονοϊό κατευθείαν στα σπίτια των ύποπτων κρουσμάτων, ώστε να μην απαιτείται να μεταβούν στο νοσοκομείο θέτοντας σε κίνδυνο περισσότερους πολίτες.

Για να μην είναι εντελώς φαιδρό η προσφώνηση και η υπογραφή της επιστολής να φέρουν το ίδιο όνομα, τελικά την επιστολή δεν υπέγραψε (ως θα όφειλε) ο πρόεδρος του ΙΣΑ, αλλά ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του συλλόγου.

Πλέον αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στον πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη…

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/04/12/5e931c16825e6303ce668493.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter