Ο Πατούλης παραδέχεται φαινόμενα καθοδηγούμενων συνταγογραφήσεων στο σκάνδαλο Novartis και κατεβαίνει για δήμαρχος Αθηναίων

Ο Πατούλης παραδέχεται φαινόμενα καθοδηγούμενων συνταγογραφήσεων στο σκάνδαλο Novartis και κατεβαίνει για δήμαρχος Αθηναίων

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ και δήμαρχος Αμαρουσίου παραδέχθηκε φαινόμενα καθοδηγούμενης συνταγογραφίας, στο σκάνδαλο Novartis, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι γνωστό σε όλους πως τα εκπαιδευτικά συνέδρια γίνονται με χρηματοδότηση φαρμακευτικών εταιριών.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ζήτησε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση Novartis και να τιμωρηθούν όσοι κριθούν ένοχοι, υποστηρίζοντας ότι την ευθύνη την έχουν εκείνοι που νομοθετούν και κάνοντας αναφορά στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, μέσω της οποίας ελέγχονται οι γιατροί.

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης γνωστοποίησε ότι κατεβαίνει για δήμαρχος Αθηναίων, σημειώνοντας ότι «αγαπάμε το Μαρούσι και ότι και αν γίνει στο μέλλον θα είμαστε κοντά στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε».

Yπενθυμίζεται ότι η πρώτη… βεβαιότητα για την εκλογή του Γιώργου Πατούλη στη θέση του δημάρχου Αθηναίων είχε ανακοινωθεί από τον Άδωνη Γεωργιάδη, στην κοπή της πίτας του, όταν  ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  και εμπλεκόμενος κατά τη δικογραφία στο σκάνδαλο Novartis είχε πει: «από το συλλαλητήριο έλειψε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Όμως, ήταν εκεί και μίλησε ο επόμενος Γιώργος Πατούλης», προκαλώντας την οργή συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για τον δικό του«εκλεκτό» .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter