Ο Πατούλης, το Documento και το βυθισμένο λεωφορείο

Ο Πατούλης, το Documento και το βυθισμένο λεωφορείο

Ο κ. Πατούλης επιδίδεται, και αυτός, στο αγαπημένο άθλημα των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη: στην επίθεση στο Documento επειδή απλά έκανε τη δουλειά του. Αυτήν τη φορά όμως ο κ. Πατούλης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του αφού διαψεύδει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας το βράδυ του Σαββάτου.

Το συγκεκριμένο δελτίο αναδημοσίευσε το Documentonews.gr γράφοντας ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής την περασμένη Παρασκευή, όταν ολόκληρη η Αθήνα είχε μετατραπεί σε βυθισμένη πολιτεία λόγο της καταιγίδας «Μπάλος», εκείνος πήρε το αεροπλάνο και μετέβη στην Κω προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτου Ιατρών. Φρόντισε μάλιστα να φωτογραφηθεί σε αρκετά ενσταντανέ.

Και έχει το θράσος να εγκαλεί το Documento επειδή έγραψε ότι την ώρα που άφησε την πόλη απροστάτευτη και τα φρεάτια ασυντήρητα, την ώρα που θα έπρεπε προσωπικά να επιβλέπει την αποκατάσταση των ζημιών εκείνος στοχοποίησε τον οδηγό του βυθισμένου λεωφορείου του ΟΑΣΑ και πήγε στην Κω να βγάλει φωτογραφίες.

ΥΓ: Κύριε Πατούλη δεν διασταυρώσαμε την πληροφορία γιατί ήταν επίσημο δελτίο Τύπου της Περιφέρειας της οποίας ηγείστε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter