Ο «πατριωτικός» στολισμός του Λευκού Οίκου – Γέμισε δέντρα, λαμπάκια και… αμερικανικές σημαίες

Ο «πατριωτικός» στολισμός του Λευκού Οίκου – Γέμισε δέντρα, λαμπάκια και… αμερικανικές σημαίες

Τα γιορτινά του έβαλε ο Λευκός Οίκος ο οποίος στολίστηκε για ακόμη μία χρονιά με λαμπάκια, γιρλάντες, χριστουγεννιάτικα δέντρα και… αμερικανικές σημαίες. 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται, φορώντας κρεμ παλτό, φόρεμα και γόβες στιλέτο, να θαυμάζει το στολισμό του Λευκού Οίκου από τους εθελοντές. 

«Το Πνεύμα της Αμερικής φωτίζει τον Λευκό Οίκο», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μελάνια Τραμπ αφού στα φετινά στολίδια δεσπόζει και η…σημαία των ΗΠΑ. Επισημαίνει δε ότι μοιράζεται αυτήν την «πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού» με μεγάλη χαρά, ώστε να τη θαυμάσουν όλοι και να βιώσουν την ομορφιά της εποχής των Χριστουγέννων.

_x000D_
_x000D_

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Λευκός Οίκος γέμισε με κόκκινα και λευκά λουλούδια, τοποθετημένα με καλαισθησία στον χώρο, και χάρτινα αστέρια που κρέμονται από την οροφή. Επίσης, δε λείπει το ψεύτικο χιόνι και τα στολίδια που παραπέμπουν στην καμπάνια «Be Best» της Μελάνια Τραμπ.

_x000D_
_x000D_

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μελάνια έκανε σχέδια για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου από το καλοκαίρι, ανταλλάζοντας ιδέες με τους συνεργάτες της. Το Σάββατο η «Πρώτη Κυρία» έγραψε στο Twitter: «Οι εθελοντές εργάζονται σκληρά στον Λευκό Οίκο. Ευχαριστώ όσους ήρθαν από κάθε γωνιά της σπουδαίας μας χώρας για να διακοσμήσουν το σπίτι του έθνους. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα αύριο το απόγευμα! #ChristmasWhiteHouse».

_x000D_
_x000D_




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter