Ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε 6.245 υπογραφές για την υποψηφιότητά του στο ΚΙΝΑΛ

Ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε 6.245 υπογραφές για την υποψηφιότητά του στο ΚΙΝΑΛ

Συνεχίζει την πορεία του ως υποψήφιος για νέα ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ ο Παύλος Γερουλάνος. Συγκέντρωσε 6.245 υπογραφές για την στήριξη της υποψηφιότητάς του, όπως απαιτείται από το καταστατικό του ΚΙΝΑΛ, για μετέχει ως υποψήφιος στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Τις κατέθεσε προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΚΙΝΑΛ, το απόγευμα της Πέμπτης (21.10.2021), περίπου μια ώρα προτού λήξει η προθεσμία για την επίσημη υποβολή υποψηφιοτήτων και υπογραφών από 5000 μέλη του ΚΙΝΑΛ ή από το 15% των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.
Όπως σημειώνει ο Παύλος Γερουλάνος «ξεκινάει ένα ωραίο ταξίδι» με τους πολίτες που θέλουν να δουν «την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας»…

Ο Παύλος Γερουλάνος , πρώην υπουργός επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και σήμερα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης (Αθήνα είσαι Εσύ)που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ στο Δήμο Αθηναίων, προχωρά με σύνθημα «Η αλλαγή είσαι εσύ». Στο κάλεσμά του για συλλογή υπογραφών αναφέρει ότι οραματίζεται ένα «κίνημα πραγματικής Αλλαγής, βασισμένο στην αρχές και τις αξίες που ενέπνευσαν σοσιαλιστές, σοσιαλοδημοκράτες, οικολόγους και προοδευτικούς πολίτες στο παρελθόν και οι οποίοι σήμερα θέλουν να δουν μια δυναμική και προοδευτική κυβέρνηση στην Ελλάδα».

Στη δήλωσή του για την κατάθεση 6.245 υπογραφών στήριξης της υποψηφιότητάς του, ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι, κατέθεσα απόψε στην επιτροπή εκλογικής διαδικασίας (ΕΔΕΚΑΠ), 6.245 υπογραφές πολιτών από όλη τη χώρα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Πολίτες, που θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας. Μπροστά μας έχουμε σχεδόν 2 μήνες για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. Στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι».

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter