Ο Παύλος Γερουλάνος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Ο Παύλος Γερουλάνος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Την υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας ανακοινώνει επισήμως αύριο ο Παύλος Γερουλάνος, ωστόσο, μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, ουσιαστικά, έγινε ήδη η πρώτη ανακοίνωση. 

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου θα διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας, ως υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής. Από καιρό, εξάλλου, του είχε γίνει η σχετική πρόταση από την Φώφη Γεννηματά και στο ΚΙΝΑΛ ανέμεναν από τον ίδιο να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Όπως γράφει στην ιστοσελίδα του ο κ. Γερουλάνος, «σε λίγο ανοίγει μια νέα σελίδα για την Αθήνα και βρισκόμαστε μπροστά σε μια ξεκάθαρη επιλογή. Από την μια ένας δρόμος στρωμένος από τις επιλογές του κεντρικού πολιτικού συστήματος, που βλέπει την Αθήνα από μακριά και δεν καταλαβαίνει τον πλούτο που κρύβει αυτή η πόλη μέσα της. Είναι ο δρόμος που οδηγεί στη μιζέρια, την εγκατάλειψη και την μοναξιά. Είναι ο δρόμος των πολιτικών που βλέπουν την Αθήνα πεδίο προσωπικής εξέλιξης. Από την άλλη είναι ο δρόμος ο δικός μας. Ο δρόμος που αναγνωρίζει την αξία που κρύβουμε όλοι μέσα μας, ο δρόμος της συνεργασίας και τις συλλογικής μας δημιουργίας». Ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι ο ίδιος πιστεύει στον δεύτερο δρόμο και υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του «ως δήμαρχος, για να τον διανύσουμε και να κάνουμε την πόλη μας, την πόλη που όλοι μας ονειρευόμαστε».

Στην αυριανή επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Παύλος Γερουλάνος αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα σε όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθειά του και να συμμετάσχουν ενεργά, είτε ως υποψήφιοι με το δικό του ψηφοδέλτιο, είτε ως ενεργοί πολίτες που επιθυμούν να αλλάξουν την εικόνας της πόλης και να βελτιώσουν τη ζωή των Αθηναίων. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter