Ο Παύλος Πολάκης που αγαπούν να μισούν

Ο Παύλος Πολάκης που αγαπούν να μισούν

Πρόσφατα επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Νίκο Μπίστη για δημοσιογραφικό θέμα και μου έκανε εντύπωση η αναφορά του στο θέμα Πολάκη και ο επιθετικός του τόνος σε κάθε προσπάθειά μου να του επισημάνω ότι η προσωπική μου ατζέντα έχει πολύ χαμηλά το εν λόγω θέμα και δεν μου αρέσει να φέρνω τούμπα τα ελάσσονα.

Και σε τελική ανάλυση τις κόκκινες γραμμές στις όποιες συμπεριφορές τις βάζει ο νομοθέτης και όχι το εκάστοτε για παράδειγμα κομματικό στέλεχος με βάση την άποψή του για την ηθική του πολιτικού του φορέα!

Αφήστε που συμφωνώ απόλυτα με τον Παύλο στο θέμα της αντιμετώπισής της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα του έδινα εν λευκώ τη διαχείριση του πορτοφολιού μου με όλο του το περιεχόμενο. Αλλά σέβομαι και ακούω όλες τις απόψεις και με προβληματίζουν. Μήπως κάνω λάθος, μήπως υπάρχει όντως πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ, στη χώρα και δεν το αντιλαμβάνομαι.

Την  ίδια ακριβώς συνομιλία είχα και με γνωστό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, από τα δυσαρεστημένα με τις εξελίξεις στο κόμμα του.

«Μα τι θα γίνει επιτέλους με τον Παύλο Πολάκη», μου είπε «πως θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ με τέτοιες συμπεριφορές;».

«Μα συνεργαστήκατε με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Άδωνη Γεωργιάδη και δεν είπατε κουβέντα», προσπάθησα να απαντήσω αλλά μάταια.
«Μα το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνο για τη χρεοκοπία της χώρας και η ΝΔ το ίδιο», πήγα να πω, «μα βαφτίσατε «σκευωρία» το σκάνδαλο «Novartis» αλλά συγκρατήθηκα.

Στο μεσοδιάστημα διάβασα την παρέμβαση της κας Ρεπούση για τον Παύλο Πολάκη στο ίδιο μήκος κύματος κι αυτή.

Η αλήθεια είναι ότι συνεχίζει να με εντυπωσιάζει πως όλοι οι παραπάνω κανοναρχούνται από το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο βασικό αφήγημα του οποίου είναι η στοχοποίηση του Παύλου Πολάκη.

Όπως ήταν παλαιότερα και η στοχοποίηση του Νίκου Παππά, ο οποίος πέρασε και περνά των παθών του τον τάραχο επειδή τόλμησε να βάλει τους καναλάρχες, της γνωστής κακομαθημένης οικονομικής ελίτ της χώρας, να πληρώσουν για τη χρήση των δημόσιων ψηφιακών συχνοτήτων!

Όπως στοχοποιήθηκε και το Documento και οι δημοσιογράφοι του (από τους ίδιους ανθρώπους) επειδή τόλμησε να ψάξει τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Για να καταλήξω και να μη σας παραζαλίζω: πρώτη στην ατζέντα μου παραμένει η ανάγκη να βγάλει το «τσίγκινο σωβρακάκι» ο κόσμος που του φόρεσαν το ΠΑΟΣΚ και η ΝΔ που κόπτονται δήθεν για την ηθική στην πολιτική καταπίνοντας αμάσητη τη χρεοκοπία της χώρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter