Ο Πέδρο Μαρτίνς ισοφάρισε… τον Ντούσαν Μπάγεβιτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς ισοφάρισε… τον Ντούσαν Μπάγεβιτς

Με τη νίκη του Ολυμπιακού με τον Άρη, ο Πέδρο Μαρτίνς συμπλήρωσε 208 παρουσίες στον πάγκο των Πειραιωτών, όσες και ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Παράλληλα, θα έχει την ερχόμενη Κυριακή (20/3) στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ, την ευκαιρία να γράψει τη δική του ιστορία, αφού θα μείνει μόνος πρώτος στη σχετική λίστα.

Σε ο,τι έχει να κάνει με τη σημερινή νίκη της ομάδας του, ο Μαρτίνς δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το παιχνίδι είχε ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Προσπαθήσαμε πολύ και κρατήσαμε σε πολύ υψηλό ρυθμό το επίπεδο του παιχνιδιού απέναντι σε μια άριστη ομάδα όπως είναι ο Άρης, τη μοναδική ομάδα από την οποία χάσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μια πάρα πολύ καλή δυνατή ομάδα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι και ο Άρης είχε ευκαιρία να βάλει γκολ στο α’ ημίχρονο. Ευτυχώς τα καταφέραμε στο τέλος να νικήσουμε, την πρώτη μας νίκη στα playoffs. Ο Άρης είναι δυνατή ομάδα και σίγουρα θα τα πάει καλά. Εμείς κάναμε μια καλή αρχή και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε τα πλει οφ”.

Από την πλευρά του ο Χέρμαν Μπούργος εμφανώς δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να δω τα πέναλτι στο βίντεο, γιατί από τον πάγκο δεν έβλεπα καλά τις φάσεις».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter