Ο περιφερειάρχης της καρδιάς μας

Ο περιφερειάρχης της καρδιάς μας

Ενα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στο Πεδίον του Αρεως την περασμένη Δευτέρα και ο Doctor καταθέτει τις απορίες του, στις οποίες μπορεί να απαντήσει μόνο ο περιφερειάρχης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και μανιώδης συλλέκτης φωτογραφικών θερινών ανάλαφρων ενσταντανέ μετά της συμβίας του Γιώργος Πατούλης, «ο πρώτος», όπως τον ονομάζουν οι άσπονδοι φίλοι του. Ο περιφερειάρχης της καρδιάς μας λοιπόν κατήγγειλε –στο Facebook, πού αλλού;– απόπειρα εμπρησμού στο Πεδίον του Αρεως, την ευθύνη φύλαξης του οποίου έχει η περιφέρεια.

Ο περιφερειάρχης της καρδιάς μας 2

Στην καταγγελία του αυτή ο κ. Πατούλης μίλησε και για οκτώ εμπρηστικούς μηχανισμούς που βρέθηκαν στο σημείο. Ωστόσο τους ισχυρισμούς του περιφερειάρχη διέψευσε η πυροσβεστική, που έπειτα από καταγγελία κατοίκων της περιοχής είχε σπεύσει στις 16.30 στο σημείο και είχε συλλάβει έναν άντρα από τις Φιλιππίνες που κινούνταν ύποπτα και με έναν αναπτήρα προσπαθούσε να ανάψει φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ψυχιατρικής φύσεως, αλλά η πυροσβεστική δεν βρήκε στην κατοχή του ή στον ευρύτερο χώρο κάποιον εμπρηστικό μηχανισμό.

Ο περιφερειάρχης της καρδιάς μας 3

Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί ο κ. Πατούλης έσπευσε να καταθέσει στα social media την καταγγελία του, η οποία μάλιστα δεν επιβεβαιώνεται από την πυροσβεστική. Για κάποιους η απάντηση κρύβεται στη δήθεν αθώα αναφορά-αίτημά του ότι πρέπει η αστυνομία να βοηθήσει στη φύλαξη του πάρκου, ενώ ο ίδιος σκέφτεται να προχωρήσει στο κλείσιμό του μετά τα μεσάνυχτα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter