Ο Πετράκος βρήκε στο πρόσωπο του Άρη Σερβετάλη τον νέο «ήρωα» των αντιεμβολιαστών

Ο Πετράκος βρήκε στο πρόσωπο του Άρη Σερβετάλη τον νέο «ήρωα» των αντιεμβολιαστών

Την απόλυτη στήριξή του στον Άρη Σερβετάλη παρέχει ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος νιώθει πως βρίσκει στο πρόσωπο του ηθοποιού έναν συναγωνιστή μετά την απόφασή του να παραιτηθεί από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή βάση των νέων μέτρων δεν επιτρέπεται να μπουν σε κλειστούς χώρους οι ανεμβολίαστοι.

Σε μακροσκελή του τοποθέτηση στα σόσιαλ μίντια, ο σταρ των αντιεμβολιαστών, Γρηγόρης Πετράκος, προσπαθεί να προσκαλέσει στον αγώνα τον ηθοποιό και μάλιστα να τον χρίσει ως το νέο ηγέτη του «κινήματος».

«Και έρχονται άνθρωποι σαν τον Σερβετάλη να δώσουν το πρότυπο. Το παράδειγμα. Την έμπνευση. Κι εγώ τον ευχαριστώ από την καρδιά μου και του αποδίδω τη μεγίστη των τιμών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πετράκος στον Σερβετάλη κλείνοντας με μια επιβράβευση για τη στάση του «Μπράβο σου Άρη. Δεν σου χρειάζεται το μπράβο μου, αλλά στο λέω απ την καρδιά μου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

«Αγαπητά ανθρωπάκια τόσο δα μικρούτσικα, πριν πιάσετε στο στόμα σας ανθρώπους σαν τον Σερβετάλη να το ξεπλένετε λίγο…
Σας κάνει να ντρέπεστε αυτό που έκανε, ε..;

Και φυσικά τί πιο φυσικό για σας, από το να επιτεθείτε σε αυτό που δεν μπορείτε να πιάσετε…
Χωρίς να γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο, κάνει μπαμ από μακριά ότι η ζωή μέσα από κάποια μονοπάτια τον οδήγησε σε μια πνευματική κατάσταση.

Αυτό που έκανε ο Σερβετάλης δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Και ούτε ζητήθηκε από κανέναν να το κάνει. Αυτό που έκανε είναι μια ηρωική πράξη. Κανείς δεν μπορεί να ζητήσει από κάποιον να γίνει ήρωας. Αυτό βγαίνει από μέσα σαν αποτέλεσμα μιας υψηλής συνείδησης.

Κι εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτό που έκανε.

Θέλεις επειδή έχω μια μεγάλη οικογένεια με παιδιά…; Θέλεις επειδή δεν αντέχω άλλη ανεργία μετά από ένα χρόνο…; θέλεις επειδή στο μαγαζί που τραγουδάω 8 χρόνια είμαστε πια οικογένεια και όταν με φώναξαν πάλι για δουλειά ένιωσα ότι οφείλω να πάω;

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει επειδή εργάζεσαι για να βιοποριστείς. Άλλωστε δεν μας δίνουν και την επιλογή πια να διαλέξουμε.
Είναι όμως δικαιολογίες.

Και έρχονται άνθρωποι σαν τον Σερβετάλη να δώσουν το πρότυπο. Το παράδειγμα. Την έμπνευση. Κι εγώ τον ευχαριστώ από την καρδιά μου και του αποδίδω τη μεγίστη των τιμών.

Είναι όμως και οι γυμνοσάλιαγκες που αντί να πάρουν έμπνευση και δύναμη από τους ήρωες, κομπλεξάρονται…

Και θα του πουν ότι δε σκέφτηκε τους συνεργάτες του, ότι είναι θρησκόληπτος (οι αμόρφωτοι που δεν ξέρουν τι είναι θεός), ότι δεν έκανε το ίδιο για τα εργασιακά και ότι άλλη ανοησία σκεφτούν για να τον μειώσουν ώστε να φύγει η ντροπή που τους προξενεί…

Ο Σερβετάλης βρίσκεται σ εκείνο το συνειδησιακό ύψος που του επιτρέπει να βάζει τα ιδανικά πάνω απ όλα. Την ανθρωπότητα πάνω απ το θίασο. Την ελευθερία πάνω απ την επιβίωση. Τη δικαιοσύνη πάνω απ το συμφέρον.

Μπράβο σου Άρη.
Δεν σου χρειάζεται το μπράβο μου, αλλά στο λέω απ την καρδιά μου. Και είμαι σίγουρος ότι συγχωρείς τους γυμνοσάλιαγκες.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter