Ο Πέτρος Κόκκαλης απαντάει στις απρέπειες που είπε ο Β.Μαρινάκης στον Χατζηνικολάου

Ο Πέτρος Κόκκαλης απαντάει στις απρέπειες που είπε ο Β.Μαρινάκης στον Χατζηνικολάου

Μετά την γεμάτη αιχμές επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ίδιο και τον πατέρα του, Σωκράτη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης απάντησε μέσω Twitter.

O κ. Κόκκαλης έγραψε: Ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός Δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο.

Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real FM:

Για τον Πέτρο Κόκκαλη: “Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση με τον Πέτρο Κόκκαλη. Ήταν μαζί μας επειδή μας το είχε ζητήσει ο πατέρας του Σωκράτης Κόκκαλης για να έχει αντικείμενο απασχόλησης στην καθημερινότητά του. Είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του καθώς και στην ΠΑΕ και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, που άφησε χρέη. Δεν έχω να του πω κάτι”.

Για τον Σωκράτη Κόκκαλη: “Το μοναδικό κοινό στοιχείο με τον Σωκράτη Κόκκαλη ήταν η ανάληψη της προεδρίας με τον Ολυμπιακό. Εγώ από το 2010 βάζω χρήματα στον Ολυμπιακό, έχουμε πληρώσει από τότε στο ελληνικό δημόσιο πάνω από 150.000.000 ευρώ. Παραλάβαμε έναν Ολυμπιακό με μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Τότε ούτε ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν αποφασισμένος να βγάλει την ΠΑΕ από την αδιέξοδο. Το μοναδικό κοινό στοιχείο ήταν η διαδοχή στην ΠΑΕ. Δεν μίλησα ποτέ για την καμμένη γη που παραλάβαμε. Ήταν χειρότερη η κατάσταση από ότι ήταν η ΑΕΚ όταν έπεσε στη Γ’ εθνική και του Παναθηναϊκού μετά την πολυμετοχικότητα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter