Ο Πέτσας «αδειάζει» Άδωνη για τα ανοιχτά καταστήματα όλες τις Κυριακές

Ο Πέτσας «αδειάζει» Άδωνη για τα ανοιχτά καταστήματα όλες τις Κυριακές

Σαφείς αποστάσεις από το σχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, όπως αναφέρει δημοσίευμα των «Νέων», αναφορικά με το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους, έλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, «αδειάζοντας», ουσιαστικά, τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» έκανε λόγο για πρωτοβουλία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με το άνοιγμα όλων των καταστημάτων όλες τις Κυριακές. 

Όμως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μέσω του ΑΝΤ1, έσπευσε να βάλει… φρένο λέγοντας πως η κυβέρνηση δε θα βάλει «βόμβα» στα θεμέλια της «συμφωνίας» που έχει με τη μεσαία τάξη και τους ανθρώπους της αγοράς, καθώς το σενάριο αυτό προκαλούσε αντιδράσεις.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ο Άδωνης Γεωργιάδης, σε πλήρη… αρμονία με τη γραμμή Μαξίμου, πήρε τη… σκυτάλη και διέψευσε και εκείνος το δημοσίευμα της εφημερίδας. Συγκεκριμένα, από το βήμα του ΣΚΑΪ ισχυρίστηκε: «Θέλω να είμαι απολύτως σαφής. Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση στο υπουργείο Ανάπτυξης. Το θέμα των Κυριακών έχει ρυθμιστεί επαρκώς από την προηγούμενη κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξουμε ξανά αυτό το ζήτημα» (10:14 του βίντεο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter