Ο Πέτσας έδωσε 3.720 ευρώ στο άγνωστο σάιτ των κουμπάρων του

Ο Πέτσας έδωσε 3.720 ευρώ στο άγνωστο σάιτ των κουμπάρων του

Συνολικά 3.720 ευρώ (με ΦΠΑ) δόθηκαν στο άγνωστο και μηδαμινής επισκεψιμότητας – σάιτ του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση και της συζύγου του, κουμπάρων του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

Το θέμα είχε αποκαλύψει στις αρχές του Ιουνίου το documentonews.gr και είχε δημιουργήσει τεράστιο σάλο διότι εμφανιζόταν ένας ιστότοπος χαμηλής έως μηδενικής επισκεψιμότητας συμφερόντων του ζεύγους που πάντρεψε ο άνθρωπος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το μοίρασμα των εκατομμυρίων ευρώ, να συμπεριληφθεί στη λίστα των ΜΜΕ για τις καμπάνιες ενημέρωσης για τον κορονοϊό.

Όπως προκύπτει από τη σημερινή λίστα Πέτσα, το εν λόγω σάιτ, έλαβε συνολικά 3.720 ευρώ ως μερίδιο από το κονδύλι των 20 εκατ. ευρώ για τις διαφημιστικές εκστρατείες για τον κορονοϊό.

Διαβάστε επίσης: Ο Πέτσας έδωσε λεφτά σε site του βουλευτή κουμπάρου του Ανδρέα Πάτση και της συζύγου του

Το pointmedia.gr εμφανιζόταν τον Ιούνιο να λάμβανε καθημερινά μερικές δεκάδες επισκέψεις και να βρισκόταν στον πάτο σχεδόν της αναγνωσιμότητας στο διαδίκτυο. Την ημέρα που το documentonews.gr αποκάλυψε την ταυτότητα των ιδιοκτητών του, δηλαδή τους ζεύγους Πάτση, το σάιτ πήρε κάποιες θεάσεις.

Ετσι, σύμφωνα με τα στατιστικά της Alexa, μιας από τις πιο γνωστές πλατφόρμες καταγραφής αναγνωσιμότητας ιστοσελίδων, πριν την αποκάλυψη του Documento βρισκόταν στη θέση 7.417 ενώ σήμερα, στη θέση 3.880.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter