Ο Πέτσας «φορτώνει» στον ΣΥΡΙΖΑ τα γιουχαΐσματα των εμπόρων στην Πάτρα – Η απάντηση της Αναγνωστοπούλου

Ο Πέτσας «φορτώνει» στον ΣΥΡΙΖΑ τα γιουχαΐσματα των εμπόρων στην Πάτρα – Η απάντηση της Αναγνωστοπούλου
Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές: Το πανό του Εμπορικού – Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας και η αδιαμφισβήτητη παρουσία και αγανάκτηση των εμπόρων, παρά τους ισχυρισμούς Πέτσα περί του αντιθέτου

Το ένα μετά το άλλο «σπάει» τα ρεκόρ ψεύδους ο Στέλιος Πέτσας, ισχυριζόμενος στη Βουλή ότι οι αποδοκιμασίες που δέχτηκε στην Πάτρα ήταν υποκινούμενες από την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Όσον αφορά τις διαμαρτυρίες, ήταν ξεκάθαρα κατευθυνόμενες» προφασίστηκε κατά την απάντηση Επίκαιρης Ερώτησης στην Ολομέλεια ο αν. υπουργός Εσωτερικών, κατηγορώντας τους βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ πως πρωτοστάτησαν στα γιουχαΐσματα.

Παρά το πανό του Εμπορικού – Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας και την αδιαμφισβήτητη παρουσία και αγανάκτηση των εμπόρων που προχώρησαν σε συμβολικό άνοιγμα των καταστημάτων τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ο Στ. Πέτσας δεν δίστασε να ισχυριστεί ότι οι Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου μετά την «πάρα πολύ καλή» σύσκεψη που διεξήχθη, βρέθηκαν «απέναντι» και συμμετείχαν στις αποδοκιμασίες.

«Δεν ήθελαν να συμμετέχουμε στη σύσκεψη»

Σχολιάζοντας στο documentonews.gr τις δηλώσεις του αν. υπουργού, η Σ. Αναγνωστοπούλου αντικρούει τους ισχυρισμούς και επισημαίνει ότι όχι μόνο δεν είχαν προσκληθεί στη σύσκεψη, αλλά ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Μαρλαφέκας, επικαλέστηκε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να εμποδίσει τη συμμετοχή τόσο της ίδιας όσο και του κ. Μάρκου τη στιγμή που οι δύο από τους τρεις βουλευτές Αχαΐας της ΝΔ συμμετείχαν κανονικά.

«Καταρχάς, τα γιουχαΐσματα κατά του κ. Πέτσα ξεκίνησαν από το δημαρχείο όταν συνάντησε τον κ. Πελετίδη» αφηγείται και συνεχίζει υπογραμμίζοντας ότι ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προσπάθησε να αποτρέψει τη συμμετοχή της ίδιας και τους κ. Μάρκου στη σύσκεψη. «Εμείς, επιμείναμε και γι΄ αυτό μας άφησαν να τοποθετηθούμε για πέντε λεπτά» σημειώνει και ξεκαθαρίζει πως τα γιουχαΐσματα προέρχονταν από εμπόρους, οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο τις κυβερνητικές παλινωδίες.

«Ενώ εμείς αποχωρήσαμε τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι δύο εκ των τριών βουλευτών Αχαΐας της ΝΔ συμμετείχαν κανονικά στη σύσκεψη» τονίζει και προκαλεί τον κ. Πέτσα «να έρθει και να τα πει σε εμάς ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν έμειναν στη σύσκεψη και στη συνέχεια τον αποδοκίμασαν. Εμείς, περιμέναμε έξω από το κτίριο του εμπορικού επιμελητηρίου για να ακούσουμε τις ανακοινώσεις».

Μάλιστα, η κ. Αναγνωστοπούλου στηλιτεύει το γεγονός ότι την περασμένη Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, συμμετείχε σε διαδικτυακή διαδικτυακή συζήτηση με τον περιφερειάρχη, τους δημάρχους, τους εμπορικούς φορείς και τους βουλευτές Δυτικής Ελλάδας με τη ΝΔ χωρίς κανένας να προσκαλέσει τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter