Ο Πέτσας… «μαλώνει» την ΕΡΤ για τον τίτλο της συνέντευξής του

Ο Πέτσας… «μαλώνει» την ΕΡΤ για τον τίτλο της συνέντευξής του

Δεν άρεσε, όπως φαίνεται, στον Στέλιο Πέτσα, ο τρόπος με τον οποίον παρουσίασε η ιστοσελίδα της ΕΡΤ τη συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή «Συνδέσεις».

Λίγο μετά τις 11, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος παραπονέθηκε μέσω Twitter, κοινοποιώντας το αντίστοιχο κείμενο με τον τίτλο που… δεν πέρασε στο φίλτρο του. Κίνηση ενδεικτική του τρόπου που αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη τη λειτουργία των ΜΜΕ, ακόμη και εκείνων που εκφράζονται με φίλιο τρόπο προς αυτή…

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία για δυνατό τίτλο-είδηση, αλλά όχι να παρερμηνεύεται η ουσία της συζήτησης. Οι εκλογές θα γίνουν όπως πάντα έλεγε ο Πρωθυπουργός το 2023 στο χρόνο που ο ίδιος θα επιλέξει», σημείωσε στο tweet του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ertnews.gr, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε τα εξής στο επίμαχο απόσπασμα για τις επικείμενες εκλογές: «Το 2023 είναι προ των πυλών. Και πάντα λέγαμε από την αρχή ότι θα γίνουν εκλογές το 2023, το οποίο φτάνει. Δεν μπορώ να πω εγώ τις πιθανές ημερομηνίες. Αν το βάλει κανείς έτσι και ανοίξει το ημερολόγιο θα βρει πολλές Κυριακές. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ό,τι είχε πει ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη. Κοντά είμαστε επομένως, ώστε όπως είπα και πριν να αρχίσουμε να απευθυνόμαστε στους πολίτες για το τι κάναμε και τι θα κάνουμε μετά».

Η αντίδραση του Στέλιου Πέτσα οδήγησε την ιστοσελίδα της ΕΡΤ στο να μετατρέψει τον τίτλο της είδησης που περιείχε τη συνέντευξή του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter