Ο Πέτσας οργίστηκε με τον Τσίπρα και άρχισε τα «γαλλικά»

Ο Πέτσας οργίστηκε με τον Τσίπρα και άρχισε τα «γαλλικά»

Έχασε την «ψυχραιμία» του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την κριτική που άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στους πρόσφατους κυβερνητικούς χειρισμούς μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού και τις «αστοχίες» της κυβέρνησης.

Και αντί να απαντήσει πολιτικά, ο Στέλιος Πέτσας ακολούθησε την πεπατημένη που χαρακτηρίζει πολλά στελέχη της Ν.Δ. και απάντησε υβριστικά.

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεύθυνα ίδιος. Άγνοια, διαστρέβλωση, θράσος και καιροσκοπισμός χαρακτηρίζουν την ανάρτησή του» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αγνοώντας πως ακόμα και η ίδια η κυβέρνηση φάσκει και αντιφάσκει.

Από την πληρότητα των πλοίων ως την ίδια την παραδοχή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή πως «υπολόγισαν λάθος» τα αναγκαία δρομολόγια στα ΜΜΕ έως και τις αμφισβητήσεις του ίδιου του Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο κ. Πέτσας ο οποίος νωρίτερα ήθελε να κρατήσει άσβεστη την εικόνα της κυβέρνησης μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας συγκρίνοντας την Ελλάδα σήμερα με άλλες χώρες αναφέρει πως «ενώ αναγκάζεται (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) να παραδεχθεί την “συλλογική επιτυχία”, διαστρεβλώνει μικρόψυχα την πραγματικότητα και σπεκουλάρει πάνω στην ανασφάλεια που δημιουργεί η πρωτοφανής υγειονομική κρίση».

Ο ίδιος πάντως προσπαθεί να αναζωπυρώσει μια περασμένη υπερασπιστική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας:

«Το θερινό του δηλητήριο πέφτει στο κενό. Γιατί οι πολίτες έχουν δώσει την απάντηση στο ερώτημα «τι θα γινόταν αν…».

Τέλος, κορυφώνει την αμετροεπή δήλωσή του συμπληρώνοντας:

«Ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας, ότι η ατομική ευθύνη αφορά και τους επικεφαλής των κομμάτων».

Όπως και να ‘χει το έλλειμμα ψυχραιμίας συνοδεύει συχνά όσους θέλουν να κρυφτούν και η πραγματικότητα δεν τους αφήνει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter