Ο Πέτσας…ξέχασε το «αμαρτωλό» παρελθόν της ΝΔ: «Καραμανλής, Σαμαράς, Μητσοτάκης κοιτούν στα μάτια ναζιστικά μορφώματα»

Ο Πέτσας…ξέχασε το «αμαρτωλό» παρελθόν της ΝΔ: «Καραμανλής, Σαμαράς, Μητσοτάκης κοιτούν στα μάτια ναζιστικά μορφώματα»

Mπορεί επί κυβέρνησης Σαμαρά και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να άνοιξε διάπλατα ο δρόμος στην επέλαση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ότι Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «μεταξύ των ηγετών που κοιτούν στα μάτια ναζιστικά μορφώματα και παίρνουν σωστές αποφάσεις»!

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζει στελέχη της ΝΔ να εκφράζουν απόψεις ανεκτικότητας για την Χρυσή Αυγή, και ταυτίζοντας το μεγάλο κίνημα των πλατειών κατά των μνημονιακών πολιτικών των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αναπαρήγαγε τα γνωστά μυθεύματα περί συνύπαρξης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή στις πλατείες ότι “μαζί έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά”. 

Στην κυβέρνηση εμφανίζονται σήμερα σαν “αθώες περιστέρες” κι ας ήταν αυτοί που ξέπλεναν τόσα χρόνια τους εγκληματίες νεοναζί της Χ.Α., και που σήμερα τολμούν να εμφανίζονται ως τιμητές. 

Όμως ο ελληνικός λαός, όπως αποδείχτηκε και στην ιστορική και μαζική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο για τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, έχει ισχυρή μνήμη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter