Ο Πιπίνης, η κόντρα για τα tweets και το μέτρο (που αναζητείται)…

Ο Πιπίνης, η κόντρα για τα tweets και το μέτρο (που αναζητείται)…

Ο δημοσιογράφος Ιάσων Πιπίνης διαμαρτύρεται στο Documentonews και άλλα Μέσα για τη δημοσίευση της δημόσιας αντιπαράθεσης που είχε με τον πρώην διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Ο κ. Πιπίνης όμως θα όφειλε να γνωρίζει πως ως δημόσιο πρόσωπο που είναι, ό,τι δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί αντικείμενο κριτικής και μελέτης, κυρίως αν αφορά ένα θέμα τόσο σημαντικό όσο τα Fake News.

Όπως και να το κάνουμε η αναπαραγωγή και κριτική αναρτήσεων στο Τwitter αποτελεί δικαίωμα του δημοσιογράφου και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Επίσης μία συναδελφική συμβουλή στον κ. Πιπίνη. Ειδικά σε αυτή τη δουλειά, καλό είναι να υπάρχει μέτρο…

Η δήλωση Πιπίνη:

«Tην 20η Αυγούστου 2017 η ιστοσελίδα με την επωνυμία «aixmi.gr» δημοσίευσε λιβελλογράφημα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου το οποίο διαψεύδω κατηγορηματικά λέξη προς λέξη. Σκοπός του είναι να με συκοφαντήσει επαγγελματικά και να προσβάλλει την προσωπικότητα μου. Ο ίδιος και όσοι και όσα μέσα τα αναπαράγουν θα έχουν την ευκαιρία ενώπιον της Δικαιοσύνης να εκθέσουν τις απόψεις τους για τα υβριστικά και συκοφαντικά.

Απλώς επισημάνω ότι αρκούσε κάποιος να αναζητήσει ή να διασταυρώσει τα γεγονότα για να εύρισκε ότι στις 28 Μαΐου 2011 στο δελτίο ειδήσεων του MEGA είχα αναφέρει για την συγκεκριμένη διαδήλωση των «Αγανακτισμένων», όπως προκύπτει από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του δελτίου: «δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος. «Ειναι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος. Ενδεχομένως να αγγίζουν και τους 30 χιλιάδες. Πριν από λίγο η αστυνομία είχε εκτιμήσει ότι ξεπερνούν τους 20 χιλιάδες. Είναι πολλοί περισσότεροι από την περασμένη Παρασκευή. Η μετάδοση έγινε λίγη ώρα μετά την έναρξη της διαδήλωσης, στις 8 το βράδυ, και όχι στη λήξη της συγκέντρωσης.

Ως προς το θέμα του Χριστοφοράκου πάλι χρησιμοποιεί την τακτική του ψεύδους και της συκοφαντίας, αφού εγώ ουδέποτε μετέδωσα τέτοια «είδηση», ούτε μπορούσα να μεταφράσω από τα γερμανικά οποιοδήποτε κείμενο.

Αυτά για την αξιοπιστία των αναφερομένων στο λιβελλογράφημα του πρώην διευθυντή Ειδήσεων του MEGA.

Είναι γνωστό ότι οι πρόσφατες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις μου για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς της Βενεζουέλας έχουν ενοχλήσει ορισμένους κύκλους της εξουσίας και εκπροσώπους τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αναπαράγουν συκοφαντίες. Μόνο που η Ελλάδα δεν είναι Βενεζουέλα».

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

18/07/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter