Ο Πιτάνα για το πέναλτι του τελικού στο Μουντιάλ 2018 (Video)

Ο Πιτάνα για το πέναλτι του τελικού στο Μουντιάλ 2018 (Video)

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες φάσεις της ποδοσφαιρικής χρονιάς, είναι χωρίς αμφιβολία, το πέναλτι που κατελόγισε ο Νέστορ Πιτάνα, υπέρ της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ 2018, με αντίπαλο την Κροατία.

Ο τελικός είχε φθάσει στο 34ο λεπτό και το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1. Σ΄ εκείνο το σημείο, ο Αργεντινός διαιτητής υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών» σε βάρος της Κροατίας, ο Γκριεζμάν ευστόχησε και το τρόπαιο άρχισε να πλησιάζει τους «πετεινούς» που επικράτησαν με 4-2.

Μετά από αρκετούς μήνες, ο έμπειρος διαιτητής, αποφάσισε να μιλήσει για την επίμαχη φάση, τονίζοντα μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «La Nation» της πατρίδας του: «Ηταν μία άμεση αντίδραση. Ο βοηθός μου, Ερνάν Μεντανά μου είπε να συνεχίσουμε το ματς. Ομως όταν είδα τους Γκριεζμάν και Ζιρού να ζητούν χέρι στην επαφή του Πέρισιτς, είπα στον Ερνάν: «περίμενε, περίμενε». Ζήτησα την συνδρομή των διαιτητών βίντεο, οι οποίοι μου είπαν να περιμένω και να μην συνεχίσω τον αγώνα. Μου πρότειναν να δω την φάση στην αργή κίνηση. Πήγα, επιβεβαίωσα την παράβαση και υπέδειξα το πέναλτι υπέρ της Γαλλίας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter